gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #11 76odr dedi: Söylemiş olduğunuz gibi tablet, telefon, bilgisayar hepsinde Kaspersky ile tarama yaptım fakat bir sorun olmadığı söylenip duruluyor. Hâlâ ne yapacağım ne yapmalıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Her hesaptaki şifreleriniz aynı mıydı, eğer öyleyse bir hesap çalınırsa aynı şifredeki diğer tüm hesaplar çalınabilir.
76odr dedi: Söylemiş olduğunuz gibi tablet, telefon, bilgisayar hepsinde Kaspersky ile tarama yaptım fakat bir sorun olmadığı söylenip duruluyor. Hâlâ ne yapacağım ne yapmalıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Her hesaptaki şifreleriniz aynı mıydı, eğer öyleyse bir hesap çalınırsa aynı şifredeki diğer tüm hesaplar çalınabilir.
7 76odr Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 117 21 Ağustos 2024 #12 ShadeX dedi: Merhaba düzeltebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... evet düzeltebildim şifremlerimi birbirinden bağımsız yaptığımda sorun çözüldü sanırım şifre gitmiş gorko dedi: Her hesaptaki şifreleriniz aynı mıydı, eğer öyleyse bir hesap çalınırsa aynı şifredeki diğer tüm hesaplar çalınabilir. Genişletmek için tıkla... değiştirdim evet öyleydi aynı değıldı ama benzerdi şimdi birbirinden bağımsız yaptım hepsini sorun çözüldü
ShadeX dedi: Merhaba düzeltebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... evet düzeltebildim şifremlerimi birbirinden bağımsız yaptığımda sorun çözüldü sanırım şifre gitmiş gorko dedi: Her hesaptaki şifreleriniz aynı mıydı, eğer öyleyse bir hesap çalınırsa aynı şifredeki diğer tüm hesaplar çalınabilir. Genişletmek için tıkla... değiştirdim evet öyleydi aynı değıldı ama benzerdi şimdi birbirinden bağımsız yaptım hepsini sorun çözüldü