Sıkıldık Artık Technopat !

0lq

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Yazacaklarım YouTube Technopat kanalı ile ilgili. Yaklaşık 3 belki 4 senedir takip ediyorum, ama artık buna bir dur deme vakti sanırım. Sosyalde benle aynı fikirde olanlar vardır sanırım. Kanal artık o kadar sıradanlaştı ki sanki video içinde tanımadığım bir adam sıkıcı sıkıcı bir şeyler anlatıyor ve artık bazen Ali'siz bazen de Recep'siz videolar geliyor, bir espirisi kalmadı artık, hem gülüp hem bilgilenemiyoruz ve artık sanki büyümeyi durmuş ve sürekli aynı kişileri misafir eden bir misafirhane gibi ya da 'Yeni' bir video izleyip kaçan misafirler. Eksik bir ruh var onu tamamlayın.

Aynen eski havası yok. Temiz Windows kurulumu, bilgiler, sistem toplama hepsini bu kanaldan izledim. Adamlar o kadar ilgiliydi ki sistem toplama videosunun açıklama bölümüne, videoda yaptıkları her şeyin dakikasını yazıyorlardı. Hala takip ediyorum kanalı çıkmaya da niyetim yok.

Ben henüz izlemeyi bırakmadım. Bilgi edinmek için videoları izliyorum sadece. Sistem nasıl toplanır hâlâ bilmem maalesef.

İfadeler: 0lq
Bende de ilk zamanlardaki toplama montaj videolarını izleme hevesi fazla kalmadı.
İlk zamanlar bilgisizken birşeyler öğrenmek amaçlı izlenilen videolar artık oldum seviyesine geldiğinizi düşündüğünüzden sıkıcı geliyor olabilir. Yani sizin eski siz olmadığınızdan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…