5 577915 Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 610 Çözümler 3 6 Ağustos 2023 #11 kylejennifer dedi: Okula gidince olabilir Okula geçince edinirsin Genişletmek için tıkla... Açıktan okuduğum için bu biraz zor Adult Çitler dedi: Spora başla gördüğün herkesle tanış. Bu tarz ortamlarda insanlarla tanışmak daha kolay. Sokaktan rastgele birine arkadaş olabilir miyiz desen saçma olur. Genişletmek için tıkla... Spor yapıyorum da arkadaş edinme konusunda çok başarılı değilim Nerelerde arkadaş bulabilirim
kylejennifer dedi: Okula gidince olabilir Okula geçince edinirsin Genişletmek için tıkla... Açıktan okuduğum için bu biraz zor Adult Çitler dedi: Spora başla gördüğün herkesle tanış. Bu tarz ortamlarda insanlarla tanışmak daha kolay. Sokaktan rastgele birine arkadaş olabilir miyiz desen saçma olur. Genişletmek için tıkla... Spor yapıyorum da arkadaş edinme konusunda çok başarılı değilim Nerelerde arkadaş bulabilirim
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 7 Ağustos 2023 #12 kylejennifer dedi: Okula gidince olabilir. Okula geçince edinirsin. Genişletmek için tıkla... Okulda kurulan arkadaşlıklar genellikle okulda kalır. Benim önerim kişiliğin nasılsa ona uyan birini bulman. Örneğin şakacıysan yapacağın arkadaşın şakalardan anlaması lazım.
kylejennifer dedi: Okula gidince olabilir. Okula geçince edinirsin. Genişletmek için tıkla... Okulda kurulan arkadaşlıklar genellikle okulda kalır. Benim önerim kişiliğin nasılsa ona uyan birini bulman. Örneğin şakacıysan yapacağın arkadaşın şakalardan anlaması lazım.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.603 Çözümler 7 7 Ağustos 2023 #13 Adult Çitler dedi: Spora başla gördüğün herkesle tanış. Bu tarz ortamlarda insanlarla tanışmak daha kolay. Sokaktan rastgele birine arkadaş olabilir miyiz desen saçma olur. Genişletmek için tıkla... Spor salonunda herkesin ailedenmişsiniz gibi davranmasını çok seviyorum sosyal bir insan değilseniz tam size göre bir ortam.
Adult Çitler dedi: Spora başla gördüğün herkesle tanış. Bu tarz ortamlarda insanlarla tanışmak daha kolay. Sokaktan rastgele birine arkadaş olabilir miyiz desen saçma olur. Genişletmek için tıkla... Spor salonunda herkesin ailedenmişsiniz gibi davranmasını çok seviyorum sosyal bir insan değilseniz tam size göre bir ortam.