Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #11 esadtetik dedi: Günlerim hep evde geçiyor ve çok sıkılıyorum. Sistemim de çok düşük. Yeni ekran kartı alacağım ve şu an çok sıkılıyorum ve hava da çok sıcak. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... En iyi belgesel Yetenekli Doktor Pol izle ben çok eğleniyorum sıkıntıya bire bir .
esadtetik dedi: Günlerim hep evde geçiyor ve çok sıkılıyorum. Sistemim de çok düşük. Yeni ekran kartı alacağım ve şu an çok sıkılıyorum ve hava da çok sıcak. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... En iyi belgesel Yetenekli Doktor Pol izle ben çok eğleniyorum sıkıntıya bire bir .
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.757 Makaleler 8 Çözümler 237 Yer İstanbul 27 Ağustos 2021 #12 Dil öğren.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 27 Ağustos 2021 #13 Hayatına renk kat.