Bilgisayarsızoyuncu Picopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 493 Yer Adana 5 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar bilgisayarım ve konsolum filan yok. Çok sıkılıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Sadece telefonum ve televizyon var.
Arkadaşlar bilgisayarım ve konsolum filan yok. Çok sıkılıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Sadece telefonum ve televizyon var.
Cristiano Ronaldo Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 182 Yer Arabistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #2 Netflix üyeliği alıp film izleyebilirsin.
xPigeons Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 315 Çözümler 3 5 Ekim 2022 #3 Çok sıkıcı bir tavsiye gibi görünebilir ancak önyargılardan uzak bir şekilde başlarsan kitap okumak gayet eğlenceli olabilir.
Çok sıkıcı bir tavsiye gibi görünebilir ancak önyargılardan uzak bir şekilde başlarsan kitap okumak gayet eğlenceli olabilir.
Sosyal Şapka Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 407 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #4 Matematik çalışabilirsiniz. Benim çok hoşuma gidiyor. Test çözmeyi kastetmiyorum o da fena sayılmaz gerçi.
Matematik çalışabilirsiniz. Benim çok hoşuma gidiyor. Test çözmeyi kastetmiyorum o da fena sayılmaz gerçi.
WaxyLocket Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.123 5 Ekim 2022 #5 Bilgisayarsızoyuncu dedi: Arkadaşlar bilgisayarım ve konsolum filan yok. Çok sıkılıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Sadece telefonum ve televizyon var. Genişletmek için tıkla... Mesela arkadaşlarınızla saçma işler yapabilirsiniz beypazarı alıp teklemeye çalışmak sohbet etmek veya kültürlenmmek veya eğlenmek amacıyla kitap okuyabilirsiniz.
Bilgisayarsızoyuncu dedi: Arkadaşlar bilgisayarım ve konsolum filan yok. Çok sıkılıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Sadece telefonum ve televizyon var. Genişletmek için tıkla... Mesela arkadaşlarınızla saçma işler yapabilirsiniz beypazarı alıp teklemeye çalışmak sohbet etmek veya kültürlenmmek veya eğlenmek amacıyla kitap okuyabilirsiniz.
G Grisnox Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #6 Kitap söylenmiş zaten ama e-kitap tavsiye ederim, seyahatlerde kitabın taşınması derdi de olmaz.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 5 Ekim 2022 #7 İzlemediyseniz Breaking Bad ve Better Call Saul izleyin.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 5 Ekim 2022 #8 Canın her sıkıldığında şınav ve mekik çek. Sürprizbozan: He bir de: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dizi izleyebilirsin. Bak mesela şu an Suits izliyorum güzel dizi. Tavsiye ederim. 9 sezon uzun bir süre canın sıkılmaz Oyunda beklerken canın sıkılmasın diye şınav çekebilirsin.
Canın her sıkıldığında şınav ve mekik çek. Sürprizbozan: He bir de: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dizi izleyebilirsin. Bak mesela şu an Suits izliyorum güzel dizi. Tavsiye ederim. 9 sezon uzun bir süre canın sıkılmaz Oyunda beklerken canın sıkılmasın diye şınav çekebilirsin.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 5 Ekim 2022 #10 Jonh Nesh dedi: Mastürbasyon yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok, sakın yapma.