CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #51 Graiden dedi: Ben ilk oynadığımda sinirlensem de hiç çıkacak kadar olmadım. Dark souls zor değil ki zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk oynadığım RPG'lerden olduğu için galiba. Ben zaten çok tiltim son zamanlarda. Fall Guys'ta bile rage atmışlığım var siz düşünün.
Graiden dedi: Ben ilk oynadığımda sinirlensem de hiç çıkacak kadar olmadım. Dark souls zor değil ki zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk oynadığım RPG'lerden olduğu için galiba. Ben zaten çok tiltim son zamanlarda. Fall Guys'ta bile rage atmışlığım var siz düşünün.
ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #52 Müzik dinleyip spor yapıyorum çok kaliteli aktivite tavsiye ederim ya da sesli kitap dinle okumayı seviyorsan okuyabilirsin.
Müzik dinleyip spor yapıyorum çok kaliteli aktivite tavsiye ederim ya da sesli kitap dinle okumayı seviyorsan okuyabilirsin.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 7 Nisan 2021 #53 CQBRAREİS dedi: Hocam ilk oynadığım RPG'lerden olduğu için galiba. Ben zaten çok tiltim son zamanlarda. Fall Guys'ta bile rage atmışlığım var siz düşünün. Genişletmek için tıkla... Çok sabırsız iseniz oynamanız zor zaten. Ama bir ara gine şans verin bence.
CQBRAREİS dedi: Hocam ilk oynadığım RPG'lerden olduğu için galiba. Ben zaten çok tiltim son zamanlarda. Fall Guys'ta bile rage atmışlığım var siz düşünün. Genişletmek için tıkla... Çok sabırsız iseniz oynamanız zor zaten. Ama bir ara gine şans verin bence.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 7 Nisan 2021 #54 Graiden dedi: Metro serisini okuyacağım sonra witcher düşünüyorum. Sonucu yazarım. Genişletmek için tıkla... Sabırsızlıkla bekliyorum, yaptığınız origamilerin resimlerini burada paylaşırsanız çok sevinirim.
Graiden dedi: Metro serisini okuyacağım sonra witcher düşünüyorum. Sonucu yazarım. Genişletmek için tıkla... Sabırsızlıkla bekliyorum, yaptığınız origamilerin resimlerini burada paylaşırsanız çok sevinirim.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 7 Nisan 2021 #55 444065 dedi: Sabırsızlıkla bekliyorum, yaptığınız origamilerin resimlerini burada paylaşırsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Becerebilirsem konu açar sizi etiketlerim.
444065 dedi: Sabırsızlıkla bekliyorum, yaptığınız origamilerin resimlerini burada paylaşırsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Becerebilirsem konu açar sizi etiketlerim.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 7 Nisan 2021 #56 Graiden dedi: Becerebilirsem konu açar sizi etiketlerim. Genişletmek için tıkla... YouTube'ta videoları var . Belki de ustalaşarak origami sanatçısı bile olabilirsiniz. Teşekkür ederim . İyi forumlar...
Graiden dedi: Becerebilirsem konu açar sizi etiketlerim. Genişletmek için tıkla... YouTube'ta videoları var . Belki de ustalaşarak origami sanatçısı bile olabilirsiniz. Teşekkür ederim . İyi forumlar...
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 7 Nisan 2021 #57 444065 dedi: YouTube'ta videoları var . Belki de ustalaşarak origami sanatçısı bile olabilirsiniz. Teşekkür ederim . İyi forumlar... Genişletmek için tıkla... Origami sanatçısı olmam ama hobi olarak yaparım.
444065 dedi: YouTube'ta videoları var . Belki de ustalaşarak origami sanatçısı bile olabilirsiniz. Teşekkür ederim . İyi forumlar... Genişletmek için tıkla... Origami sanatçısı olmam ama hobi olarak yaparım.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.276 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 7 Nisan 2021 #58 Dual boot Arch Linux ve Hackintosh kurun. Arch ileride kolay gelmeye başlarsa Slackware Linux ve Gentoo kurun.
Dual boot Arch Linux ve Hackintosh kurun. Arch ileride kolay gelmeye başlarsa Slackware Linux ve Gentoo kurun.
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 3 Çözümler 4 7 Nisan 2021 #59 Solitaire takıl, tavsiyemdir. Benim gibi. Kitap oku mesela. Ne tür kitaplardan hoşlanıyorsun?
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 7 Nisan 2021 #60 Graiden dedi: Origami sanatçısı olmam ama hobi olarak yaparım. Genişletmek için tıkla... Hobi olarak güzel aktivite olur sizin için. 22 yaşındayım ve şimdi, ben de yapmak istedim.
Graiden dedi: Origami sanatçısı olmam ama hobi olarak yaparım. Genişletmek için tıkla... Hobi olarak güzel aktivite olur sizin için. 22 yaşındayım ve şimdi, ben de yapmak istedim.