3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 7 Nisan 2021 #61 Ders çalışabilirsiniz hocam.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 7 Nisan 2021 #62 detista dedi: Dual boot Arch Linux ve Hackintosh kurun. Arch ileride kolay gelmeye başlarsa Slackware Linux ve Gentoo kurun. Genişletmek için tıkla... Nasıl kuracağımı bilmiyorum. 294144 dedi: Solitaire takıl, tavsiyemdir. Benim gibi. Kitap oku mesela. Ne tür kitaplardan hoşlanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Kitap bilmiyorum, önüme geleni okuyorum genelde. 382019 dedi: Ders çalışabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum günde 1 saat.
detista dedi: Dual boot Arch Linux ve Hackintosh kurun. Arch ileride kolay gelmeye başlarsa Slackware Linux ve Gentoo kurun. Genişletmek için tıkla... Nasıl kuracağımı bilmiyorum. 294144 dedi: Solitaire takıl, tavsiyemdir. Benim gibi. Kitap oku mesela. Ne tür kitaplardan hoşlanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Kitap bilmiyorum, önüme geleni okuyorum genelde. 382019 dedi: Ders çalışabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum günde 1 saat.
D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Nisan 2021 #63 Sizi saran bir oyuna başlayabilirsiniz.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 7 Nisan 2021 #64 DGDev dedi: Sizi saran bir oyuna başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... HL1 başlayacağım.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.176 Makaleler 3 Çözümler 61 7 Nisan 2021 #65 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu müziği dinle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu müziği dinle.
Yilmaz04 Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.010 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Maltepe, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #66 GTA 4 oynayın çok eğlenceli ayrıca güzel bir hikayesi var Türkçe altyazı ile hikayeyi anlarsanız hoşunuza gidebilir.
GTA 4 oynayın çok eğlenceli ayrıca güzel bir hikayesi var Türkçe altyazı ile hikayeyi anlarsanız hoşunuza gidebilir.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #67 Graiden dedi: Canım bayağı sıkılıyor sizce ne yaparsam geçer? Oyun oyna demeyin cidden olsa ben oynayacağım. Film izle önerisinde bulunmayın onlar da sıkıcı. Genişletmek için tıkla... Anime filme girmiyor galiba, Inıtıal D izleyin . Türkçe rap de çok iyidir. Dr Fuchs, Sansar Salvo öneririm .
Graiden dedi: Canım bayağı sıkılıyor sizce ne yaparsam geçer? Oyun oyna demeyin cidden olsa ben oynayacağım. Film izle önerisinde bulunmayın onlar da sıkıcı. Genişletmek için tıkla... Anime filme girmiyor galiba, Inıtıal D izleyin . Türkçe rap de çok iyidir. Dr Fuchs, Sansar Salvo öneririm .
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 7 Nisan 2021 #68 Yilmaz04 dedi: GTA 4 oynayın çok eğlenceli ayrıca güzel bir hikayesi var Türkçe altyazı ile hikayeyi anlarsanız hoşunuza gidebilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun, aklımdan tamamen çıkmış oynayacağım. MehmetE. dedi: Anime filme girmiyor galiba, Inıtıal D izleyin . Türkçe rap de çok iyidir. Dr Fuchs, Sansar Salvo öneririm . Genişletmek için tıkla... Şarkı dinlemeyi sevmiyorum, animeyi denicem. SiyahPassat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu müziği dinle. Genişletmek için tıkla... Şarkı dinlemeyi sevmiyorum.
Yilmaz04 dedi: GTA 4 oynayın çok eğlenceli ayrıca güzel bir hikayesi var Türkçe altyazı ile hikayeyi anlarsanız hoşunuza gidebilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun, aklımdan tamamen çıkmış oynayacağım. MehmetE. dedi: Anime filme girmiyor galiba, Inıtıal D izleyin . Türkçe rap de çok iyidir. Dr Fuchs, Sansar Salvo öneririm . Genişletmek için tıkla... Şarkı dinlemeyi sevmiyorum, animeyi denicem. SiyahPassat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu müziği dinle. Genişletmek için tıkla... Şarkı dinlemeyi sevmiyorum.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #69 Graiden dedi: Sağ olun, aklımdan tamamen çıkmış oynayacağım. Şarkı dinlemeyi sevmiyorum, animeyi denicem. Genişletmek için tıkla... Oyun söylemek var ise NFSU2 kesinlikle. Mitsubishi alıp gezmek çok zevkli .
Graiden dedi: Sağ olun, aklımdan tamamen çıkmış oynayacağım. Şarkı dinlemeyi sevmiyorum, animeyi denicem. Genişletmek için tıkla... Oyun söylemek var ise NFSU2 kesinlikle. Mitsubishi alıp gezmek çok zevkli .
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 8 Nisan 2021 #70 MehmetE. dedi: Oyun söylemek var ise NFSU2 kesinlikle. Mitsubishi alıp gezmek çok zevkli . Genişletmek için tıkla... Araba oyunu sevmiyorum. Ben futbol, araba oyunlarını sevmiyorum.
MehmetE. dedi: Oyun söylemek var ise NFSU2 kesinlikle. Mitsubishi alıp gezmek çok zevkli . Genişletmek için tıkla... Araba oyunu sevmiyorum. Ben futbol, araba oyunlarını sevmiyorum.