Sıkıntıdan kafayı yemek

@Baturs El beceriniz yoksa kendinizi geliştirip; yemek yapmayı öğrenebilirsiniz, kâğıt katlama sanatlarını öğrenebilirsiniz; sevdiğiniz hayvanların doğal yaşamını araştırabilirsiniz.

@Baturs El beceriniz yoksa kendinizi geliştirip; yemek yapmayı öğrenebilirsiniz, kâğıt katlama sanatlarını öğrenebilirsiniz; sevdiğiniz hayvanların doğal yaşamını araştırabilirsiniz.
Yemek iyi yaparım ama kağıt katlama sanatını hiç düşünmemiştim, aklıma yattı eğer güzel eserler ortaya koyabilirsem hoşuma gider, araştıracağım.

Para olmadan da yapılabilecek şeyler var mesela dışarı çık yürü, doğal alanlara git. Eğer açıksa müzeleri gez. Balık tut, evcil hayvan besle(gerçekten evcil hayvanın olunca ona zaman ayırmaktan ne yapacağını unutuyorsun).Mesela fotoğrafçılık yap kendi albümünü oluştur sosyal mecralarda paylaş.

Yazılımcı arkadaşlar biraz Python bilgim ve HTML bilgim var C# geçmek istiyorum konu açılmışken bende sormak isterim C# için önerebileceğiniz güzel kaliteli kaynaklar var mıdır?

Bu fotoğrafçılık çok öneriliyor gaza gelmedim değil

Evcil hayvan çok isterim ama tahmin edebileceğiniz gibi ailesel problemlerden alamıyorum, ama tek başıma eve geçince bir köpeğim olsun isterim.

Kendini film izlemeye ikna etmen lazım ve bunun için de çevrende bir motivasyon kaynağının olması lazım. Mesela benim bir arkadaşım deliler gibi film izlemeye taktı kafayı filmleri normal bir insan gibi izlemiyordu günde 2-3 film yetmiyor, YouTube'dan incelemeden tut, sinematografi videolarına kadar her şeyi izliyordu. Ben de arkadaşıma özenip film izlemeye başladım ve gerçekten bana bir şeyler kattığını fark ettim. Film izlemeye başlamadan önce zamanımı 4-5 yıl önce YouTube'da izlediğim videoları nostalji yerine izlemekten tut utanmaktan kahkalara attığım videolara kadar her şeyi izleyerek zamanımı gerçek anlamda çöpe atıyordum. Uzun lafın kısası kendine bir hobi bul.

Bu sabah aldım ama içindeki oyunlar pek iç açıcı değil bir kaç tane oyun var onlarda küçük yapımlar.

Sen anlamadın konuyu neyse. Okul önünde uyuşturucu satanlar gibi konuşuyoruz resmen korsana destek olmasın diye.

Not: Prime'ı film ve diziler için demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…