Sıkıntılı linke tıklanırsa ne olur?

Ondrr

Decapat
Daha fazla  
Aynı sitenin fake domainlisine tıkladım. Kredi kartı çalmaya yönelik bir siteydi. Ne olur ne olmaz tüm şifrelerimi sıfırladım. Çerezleri temizledim. İnte res attım Bir şey olur mu bundan sonra arkadaşlar? Giriş yapılan yerleri de kontrol ettim. İyice daha bir şey yapmam lazım mı? İçim rahat etmedi de.

Hocam olacağını düşünmüyorum ama önümüze gelen her linke tıklamayalım lütfen ne olacağı belli değil

Hocam sadece tıkladıysanız bir şey olmaz. İstediği izinleri vermeyip şifre vs. girmediyseniz eğer siteye sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Nasil olsun hocam her şeyi yenilemissiniz zaten.

Bu kadar panik olmak yerine Kaspersky gibi Kaliteli av bulundursan uğraşmaya gerek kalmaz. Bir şey olacağını sanmıyorum.

Link yanlış mı yazdınız, normali GitHub değil midir?

Linki kasıtlı yanlış yazdım. Evet, normali GitHub. Birisi guthib.com domainini alıp bunu koymuş. Mizah amaçlı ekledim ben de mesaja.

Yabancı linklere girmemeye özen gösterelim, bir bakmışsınız kayıtlı olan bütün banka bilgileriniz, şifreleriniz vs. gitmiş. Bu durumun yaşanmaması için her linke atlamamak gerekir.

Linki kasıtlı yanlış yazdım. Evet, normali GitHub. Birisi guthib.com domainini alıp bunu koymuş. Mizah amaçlı ekledim ben de mesaja.
Anladım, teşekkür ederim. Ben de bir tereddüt ettim neden böyle diye, sonra tıkladım da "You spelled it wrong" yazısı ile karşılaşınca anladım mizah amaçlı olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…