Sıkıntılı RX 570'den sıfır GTX 960'a geçilir mi?

TheEvolved

Hectopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci İ7-4790 / Ekran Kartı RX 570 4 GB / Ram 16 GB DDR3 1600 MHz / Anakart Casper H81
Meslek
Öğrenci
Merhaba 1-2 gün önce 2.el sitesinden 1400TL'ye RX 570 aldım. Donanımsal olarak gayet başarılıydı. Fakat yazılımsal olarak artık çöp olmuştu. Aldığım satıcı elinde sıfır olan GTX 960 olduğunu söyledi. Sizce takas edilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 1-2 gün önce 2.el sitesinden 1400TL'ye RX 570 aldım. Donanımsal olarak gayet başarılıydı. Fakat yazılımsal olarak artık çöp olmuştu. Aldığım satıcı elinde sıfır olan GTX 960 olduğunu söyledi. Sizce takas edilir mi?

Hayır. O RX570'i sat ve az daha koyup 1060 6 GB al derim veya 1600-1700'e RX580 8 GB.

Hayır. O RX570'i sat ve az daha koyup 1060 6 GB al derim veya 1600-1700'e RX580 8 GB.

Kart yazılımsal olarak sıkıntılı driver yüklenmiyor sürekli kod 43 hatası veriyor dediğin gibi satmaya çalışırsam aldığım fiyattan daha az bir fiyat girmek zorunda kalırım bu da beni zarara uğratır.

Kart yazılımsal olarak sıkıntılı driver yüklenmiyor sürekli kod 43 hatası veriyor dediğin gibi satmaya çalışırsam aldığım fiyattan daha az bir fiyat girmek zorunda kalırım bu da beni zarara uğratır.

Aldığın satıcıya söyle iade alsın ne de olsa arızalı kart. Bu büyük ihtimal yazılımsal değil donanımsal bu arada.

Tahmin edeyim kartı buradan aldınız ve takas etceği kartta bu değil mi? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...yuk-indirim-asus-gtx-960-4gb-1108042092/detay

Son düzenleme:
Elinizdekini iade edin derim iade almıyorsa ilandaki RX570 le takas yapsın sonra onu direk satın paranızı kurtarın (MSI Armor serisi ısındığı için satın diyorum)

Bakacağım hocam işte gerekirse hakkımı yasal yollarla arayacağım hem sorunlu ekram kartı satıyor hem de iade almıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı