Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #11 Mertiiz dedi: hocam jscreenfix denedim ne yapmam gerekiyor.Bir de kendiliğinden kaybolabiliyormuş sanki. Genişletmek için tıkla... Evet program oydu. Sıkışmış piksel için başka yol bilmiyorum. Kendiliğinden düzelme ihtimali var. Bazıları bastırarak düzeltiyor.
Mertiiz dedi: hocam jscreenfix denedim ne yapmam gerekiyor.Bir de kendiliğinden kaybolabiliyormuş sanki. Genişletmek için tıkla... Evet program oydu. Sıkışmış piksel için başka yol bilmiyorum. Kendiliğinden düzelme ihtimali var. Bazıları bastırarak düzeltiyor.
Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 28 Ocak 2023 #12 Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır, ölü piksel sadece siyah olur. Bu sıkışmış piksel. Genişletmek için tıkla... Hatalı piksel neden olur biliyor musun? Sanayi ustası gibi cevap olmuş biraz. Mertiiz dedi: hocam jscreenfix denedim ne yapmam gerekiyor.Bir de kendiliğinden kaybolabiliyormuş sanki. Genişletmek için tıkla... Kırmızı ve mavi görüntü açtığında ne görüyorsun?
Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır, ölü piksel sadece siyah olur. Bu sıkışmış piksel. Genişletmek için tıkla... Hatalı piksel neden olur biliyor musun? Sanayi ustası gibi cevap olmuş biraz. Mertiiz dedi: hocam jscreenfix denedim ne yapmam gerekiyor.Bir de kendiliğinden kaybolabiliyormuş sanki. Genişletmek için tıkla... Kırmızı ve mavi görüntü açtığında ne görüyorsun?
Mertiiz Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #13 Birhibile dedi: Hatalı piksel neden olur biliyor musun? Sanayi ustası gibi cevap olmuş biraz. Kırmızı ve mavi görüntü açtığında ne görüyorsun? Genişletmek için tıkla... bir şey görmüyorum hocam.Sıkışmış piksel gözükmüyor
Birhibile dedi: Hatalı piksel neden olur biliyor musun? Sanayi ustası gibi cevap olmuş biraz. Kırmızı ve mavi görüntü açtığında ne görüyorsun? Genişletmek için tıkla... bir şey görmüyorum hocam.Sıkışmış piksel gözükmüyor
Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 28 Ocak 2023 #14 Mertiiz dedi: bir şey görmüyorum hocam.Sıkışmış piksel gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Yeşil alt piksel ölmüş muhtemelen. İçinde yeşil bulunduran renklerde düzgün göstermeyecektir. Şansını deneyebilirsin ama düzeleceğini sanmam. İade et geç.
Mertiiz dedi: bir şey görmüyorum hocam.Sıkışmış piksel gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Yeşil alt piksel ölmüş muhtemelen. İçinde yeşil bulunduran renklerde düzgün göstermeyecektir. Şansını deneyebilirsin ama düzeleceğini sanmam. İade et geç.
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.593 Çözümler 1 Yer Aydın 28 Ocak 2023 #15 Ölü piksel o kardeşim.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #16 İade et geç, ne uğraşıyorsun.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.862 Makaleler 26 Çözümler 517 28 Ocak 2023 #17 Gözlük bezi falan varsa pikselin olduğu yeri çok bastırmadan ovala. Olmazsa ya iade et ya da kullan öyle zamanla düzelir belki.
Gözlük bezi falan varsa pikselin olduğu yeri çok bastırmadan ovala. Olmazsa ya iade et ya da kullan öyle zamanla düzelir belki.
Mertiiz Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #18 Mr.Bubbles dedi: Ölü piksel o kardeşim. Genişletmek için tıkla... hocam ölü piksel renkli gözükür mü Ar0x dedi: İade et geç, ne uğraşıyorsun. Genişletmek için tıkla... hocam içine ekstra ram ve ssd koymuştum
Mr.Bubbles dedi: Ölü piksel o kardeşim. Genişletmek için tıkla... hocam ölü piksel renkli gözükür mü Ar0x dedi: İade et geç, ne uğraşıyorsun. Genişletmek için tıkla... hocam içine ekstra ram ve ssd koymuştum
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.593 Çözümler 1 Yer Aydın 29 Ocak 2023 #19 Mertiiz dedi: Hocam ölü piksel renkli gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Evet gözükür.
S sumo011 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #20 nasıl çözdünüz