Explaining Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 93 19 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar ben mesela flash bellege 10 tane film attım sonra onları sıkıştırdım sonra onu TV'de açıp izleyebilir miyim? Çünkü flash bellekte fazla yer yok. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2020
Arkadaşlar ben mesela flash bellege 10 tane film attım sonra onları sıkıştırdım sonra onu TV'de açıp izleyebilir miyim? Çünkü flash bellekte fazla yer yok.
AssassinSlayer Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 587 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Makine işletme mühendisliği öğrencisi 19 Mayıs 2020 #2 Yanlış olmasın ama açabiliyorsunuz diye biliyorum yine hatam varsa özür dilerim Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2020
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Mayıs 2020 #3 Sıkıştırınca değilde hepsini bir klasör içine atarsan açabiliyor yani en azından Philips'de öyle.
AssassinSlayer Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 587 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Makine işletme mühendisliği öğrencisi 19 Mayıs 2020 #4 TeknoFix29 dedi: Sıkıştırınca değil de hepsini bir klasör içine atarsan açabiliyor yani en azından benim Philips'de öyle. Genişletmek için tıkla... Ben LG'de izlemiştim sıkıştırılmış olarak.
TeknoFix29 dedi: Sıkıştırınca değil de hepsini bir klasör içine atarsan açabiliyor yani en azından benim Philips'de öyle. Genişletmek için tıkla... Ben LG'de izlemiştim sıkıştırılmış olarak.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Mayıs 2020 #5 AssassinSlayer dedi: Ben LG'de izlemiştim sıkıştırılmış olarak. Genişletmek için tıkla... Markadan markaya değişebilir hocam Android TV olan Philips TV'de bende açabiliyorum. Bir arkadaşda standart Philips TV açmıyordu.
AssassinSlayer dedi: Ben LG'de izlemiştim sıkıştırılmış olarak. Genişletmek için tıkla... Markadan markaya değişebilir hocam Android TV olan Philips TV'de bende açabiliyorum. Bir arkadaşda standart Philips TV açmıyordu.
AssassinSlayer Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 587 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Makine işletme mühendisliği öğrencisi 19 Mayıs 2020 #6 TeknoFix29 dedi: Markadan markaya değişebilir hocam Android TV olan Philips TV'de bende açabiliyorum. Bir arkadaşda standart Philips TV açmıyordu. Genişletmek için tıkla... Olabilir marka vermesi lazım soru sahibi.
TeknoFix29 dedi: Markadan markaya değişebilir hocam Android TV olan Philips TV'de bende açabiliyorum. Bir arkadaşda standart Philips TV açmıyordu. Genişletmek için tıkla... Olabilir marka vermesi lazım soru sahibi.
Explaining Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 93 19 Mayıs 2020 #7 TeknoFix29 dedi: Sıkıştırınca değilde hepsini bir klasör içine atarsan açabiliyor yani en azından Philips'de öyle. Genişletmek için tıkla... Arcelik AssassinSlayer dedi: Ben LG'de izlemiştim sıkıştırılmış olarak. Genişletmek için tıkla... Arçelik
TeknoFix29 dedi: Sıkıştırınca değilde hepsini bir klasör içine atarsan açabiliyor yani en azından Philips'de öyle. Genişletmek için tıkla... Arcelik AssassinSlayer dedi: Ben LG'de izlemiştim sıkıştırılmış olarak. Genişletmek için tıkla... Arçelik
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 19 Mayıs 2020 #8 Kayıplı kodekle encode edilmiş bir medyayı pek, hatta neredeyse hiç sıkıştıramazsınız. O yüzden yapmaya çalıştığınız şeyi yapmanıza gerek yok.
Kayıplı kodekle encode edilmiş bir medyayı pek, hatta neredeyse hiç sıkıştıramazsınız. O yüzden yapmaya çalıştığınız şeyi yapmanıza gerek yok.