Sıkıştırılmış RAM sorunu

NOO

Centipat
Cyberpunk oynuyorum ve oyun 20FPS. Görev Yöneticisi'nden bakıyorum oyun 2-3GB kullanıyor ama %99 kullanılıyor olarak gözüküyor. RAM'imin tamamını nasıl kullanacağım? Sıkıştırılmış RAM sorunu nasıl çözülür?

@NOO RAM'den dolayı düşük FPS almazsın, drop yersin. Sistem özelliklerini tahmin etme ihtimalim bugün biraz düşük. İstersen yaz yardımcı olayım.

Tam sistem özellikleri nedir?

Hizmetlerden SysMain hizmetinin otomatik başlatma seçeneğini devre dışı bırakın ve bilgisayarı Yeniden başlatın. Sorunun devam edip etmediğini test edin.

Hizmetlerden SysMain hizmetinin otomatik başlatma seçeneğini devre dışı bırakın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Sorunun devam edip etmediğini test edin.

Yok işe yaramadı. Hala anlamadığım bir şekilde RAM'in %45'ini kullanabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Msconfig menüsü üzerinden de kontrol edin. Sınırlama varsa tiki kaldırıp tekrar başlatıp deneyin.

MSConfig menüsü üzerinden de kontrol edin. Sınırlama varsa tiki kaldırıp tekrar başlatıp deneyin.

Sorun sınırlama değil.

5GB RAM'i kullanamıyorum. Oyunu da 3GB RAM'le çalıştırıyorum onda da haliyle düşük FPS alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…