xYasins Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #1 Birkaç kez hata aldım ama bu aralar çok fazla olmaya başladı. Bazen video duraklattıktan birkaç dakika sonra bazen sadece masaüstünde dururken. Oyunda şu ana kadar hata almadım sadece boştayken oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Minidump 2.rar
Birkaç kez hata aldım ama bu aralar çok fazla olmaya başladı. Bazen video duraklattıktan birkaç dakika sonra bazen sadece masaüstünde dururken. Oyunda şu ana kadar hata almadım sadece boştayken oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Minidump 2.rar
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.825 Makaleler 18 Çözümler 450 Yer Valisiz Vilayet! 2 Ağustos 2021 #2 Ağ sürücün hata veriyor, güncellememiz lazım. Ve partmgr.sys dosyası hatası var. Bu da diske işaret eder. HD Tune ile "Quick Scan" kapalı olacak şekilde "Error Scan" yapalım. Artı 0 Eksi
Ağ sürücün hata veriyor, güncellememiz lazım. Ve partmgr.sys dosyası hatası var. Bu da diske işaret eder. HD Tune ile "Quick Scan" kapalı olacak şekilde "Error Scan" yapalım.
KS KS xYasins Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #3 KojiroHyuga04 dedi: Ağ sürücün hata veriyor, güncellememiz lazım. Ve partmgr.sys dosyası hatası var. Bu da diske işaret eder. HD Tune ile "Quick Scan" kapalı olacak şekilde "Error Scan" yapalım. Genişletmek için tıkla... Ağ sürücüsünü nasıl güncelleştirebilirim? Ethernet kullanıyorum. Error scan yaptım ilk iki tanesi hdd diğeri ssd. İkinci görselde sadece tek hata gözüküyor. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Ağ sürücün hata veriyor, güncellememiz lazım. Ve partmgr.sys dosyası hatası var. Bu da diske işaret eder. HD Tune ile "Quick Scan" kapalı olacak şekilde "Error Scan" yapalım. Genişletmek için tıkla... Ağ sürücüsünü nasıl güncelleştirebilirim? Ethernet kullanıyorum. Error scan yaptım ilk iki tanesi hdd diğeri ssd. İkinci görselde sadece tek hata gözüküyor.
KS KS xYasins Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #4 Başlıkta belirttiğim mavi ekran hatasını aldım yardımcı olur musunuz? 080321-7562-01.rar Artı 0 Eksi