Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #11 ArtYoM0 dedi: Bir ara ortalıkta geleceğine dair konuşmalar vardı keşke yeni grafiklerle gelse ama ben geleceğin pek düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki Uncharted 5, 4 ile birlikte mi geliyor yoksa o ayrı olarak çıkacak mı?
ArtYoM0 dedi: Bir ara ortalıkta geleceğine dair konuşmalar vardı keşke yeni grafiklerle gelse ama ben geleceğin pek düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki Uncharted 5, 4 ile birlikte mi geliyor yoksa o ayrı olarak çıkacak mı?
8 804177 Decapat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 3.763 Çözümler 13 17 Nisan 2025 #12 Life Is Strange 2
ArtYoM0 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2025 #13 Hxrea dedi: Anladım. Peki Uncharted 5, 4 ile birlikte mi geliyor yoksa o ayrı olarak çıkacak mı? Genişletmek için tıkla... PC'ye Uncharted 4,5 olarak çıktı platformlarda Uncharted: Hırsızlar mirası koleksiyonu adı ile bulabilirsin ayrı şekilde satılacak mı bilmiyorum aslında Uncharted 5 değil de Uncharted 4'ün bir DLC'si gibi.
Hxrea dedi: Anladım. Peki Uncharted 5, 4 ile birlikte mi geliyor yoksa o ayrı olarak çıkacak mı? Genişletmek için tıkla... PC'ye Uncharted 4,5 olarak çıktı platformlarda Uncharted: Hırsızlar mirası koleksiyonu adı ile bulabilirsin ayrı şekilde satılacak mı bilmiyorum aslında Uncharted 5 değil de Uncharted 4'ün bir DLC'si gibi.
emirexin Femtopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #14 Hamit 13 dedi: Sıkılmadan oynayabileceğimiz hikayeli oyunlarıniz var mı? Genişletmek için tıkla... Biraz eski bir oyun olacak ama unutup oynamayi cok isterdim.fahrenheit indigo prophecy
Hamit 13 dedi: Sıkılmadan oynayabileceğimiz hikayeli oyunlarıniz var mı? Genişletmek için tıkla... Biraz eski bir oyun olacak ama unutup oynamayi cok isterdim.fahrenheit indigo prophecy
P PikaPikaPikachu Femtopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #15 Detroit