Silah modlu minecraft nasıl yüklenir?

emre kalyoncu

Decapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Minecraftı uzun süredir hayatta kalma modunda oynuyordum ve şu sıralar oyunun eskisi kadar sarmadığını fark ettim. YouTube'da izlediğim modlu hayatta kalma serilerinde olduğu gibi oyuna bir mod ekleyip onunla devam edeyim istiyorum. Youtube üzerinden çokça araştırma yaptım fakat güncel bir mod videosu bulamadım, geneli eskiden yapılmış ve şu an aynı şeyleri yaptığımda ya oyun çöküyor ya da oyuna girişte uyarı veriyor. Hayatta kalma modunda silah yapabileceğim ve bu silahları geliştirebileceğim bir mod önerisi olan var mı? Varsa bu modları optıfıne ile birlikte sorunsuz şekilde oynayabilir miyim? (Sürümüm 1.14.4, oyun orijinal ve şu an sadece optifine var.)

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar. Minecraft'ı uzun süredir hayatta kalma modunda oynuyordum ve şu sıralar oyunun eskisi kadar sarmadığını fark ettim. YouTube'da izlediğim modlu hayatta kalma serilerinde olduğu gibi oyuna bir mod ekleyip onunla devam edeyim istiyorum. YouTube üzerinden çokça araştırma yaptım fakat güncel bir mod videosu bulamadım, geneli eskiden yapılmış ve şu an aynı şeyleri yaptığımda ya oyun çöküyor ya da oyuna girişte uyarı veriyor. Hayatta kalma modunda silah yapabileceğim ve bu silahları geliştirebileceğim bir mod önerisi olan var mı? Varsa bu modları OptiFine ile birlikte sorunsuz şekilde oynayabilir miyim? (sürümüm 1.14.4, oyun orijinal ve şu an sadece OptiFine var.)

OptiFine ile modları nasıl ortak kurarsın bilmem ama CurseForge diye bir şey var araştırmanı öneririm otomatik olarak mod paketleri kurmanı sağlar ve mod paketlerin seçenek sayısıda fazla.

Hocam ilk başta Forge kurmanız lazım, Forge kurduktan sonra uygun bir sürüm ve mod bulmalısınız. Sonra da optifine indirip Forge ile birlikte kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mod olarak da aşağıdaki modu tavsiye ederim. Bayağı eski ve güzel bir mod.

Not : Mod en yüksek 1.19.4 desteklediği için Forge ve OptiFine'ı o sürüme göre kurmanız lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı