Silah oyunu tavsiyesi

• Konuyu başlatan Pledo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.969
Multiplayer modunda hikaye oynanıyorsa bilmiyorum. Örneğin şuan ki online CoD'lar Arcade deyimine örnek verilebilir.
Ekran görüntüsü 2024-10-25 165745.png

Eğer hikaye şart değil, multi de olsa olur diyorsanız kesinlikle Escape from Tarkov.

ücretsiz muadilini ararsanız arena breakout: Infinite.

hikaye şart diyorsanız çok gerçekçi olmasa da Call of Duty serisi. Hikayeli FPS türünün hala en düzgün temsilcisi.

Eğer daha Co-op, takım oyunu olsun, hikaye yerine görev odaklı olsun derseniz
Ghost Recon serisi de güzeldir.

Son olarak da Insurgency serisine bakın derim mutlaka. Oldukça güzel ve gerçekçi bir atmosferi vardır.

CoD oyunları kendini kopyalamaktan sıkılmadı mı? İlk oyunları gayet güzel ama ya sonradan çıkanlar?

Arkadaşlar herkesin tavsiyesi için teşekkürler. Öncelik CoD serisini hiç oynamamıştım ancak çok tavsiye var ve başlamayı düşünüyorum. Battlefield serisinin bir kaç önerisi var onlara bakacağım. Alternatif olarak sniper elite önerileri olsun, Crysis serisi olsun hepsine bakacağım. Zaman ayırıp yazdığınız için herkese gerçekten teşekkür ederim.
CoD hiç oynamadıysanız Remastered Modern Warfare serisini şiddetle tavsiye ederim (Remake değil Remastered bu önemli)

CoD oyunları kendini kopyalamaktan sıkılmadı mı? İlk oyunları gayet güzel ama ya sonradan çıkanlar?
Kopyalıyor ve kopyalamaya da devam edecek gibi duruyor. Ama piyasada hikaye-FPS ikilisini birleştiren çok az örnek var maalesef. Bu türü arayanlar da türün en büyüğü olarak haliyle CoD'a uğruyor bir kez olsun.

Biraz mecburiyet ile açıklanabilir şu anki durumumuz :)

Insurgency aşırı kaliteli ve iyi bir oyun ancak realistik olması için tek kurşunda ölme mekaniği yeni başlayanlar için biraz can sıkabilir
Kesinlikle. Ama insan o gerçekçilik hissine alışınca da diğer FPS'lere dönüp bakmıyor bile. Escape From Tarkov, Insurgency... Bunlar realistic FPS'in incileri adeta. Birisi multi diğeri single tarafta... 2017'de Escape From Tarkov'a başlamıştım. O günden sonra bir kez bile ciddi şekilde Battlefield veya CoD oynayamadım multiplayer tarafında mesela. Ki severdim o serilerin multiplayer modlarını. Ama kesmiyor EFT'den sonra.

Son düzenleme:
Dostum... Arcade oyunların ne olduğunu biliyorum. Oynanış şekli olarak arcade dedim. Hızlı ve hikaye odaklı olmayan.

Kankam arcade oyunları aşırı basit düzeyde olmalı. 1-2 mekanik barındırmalı. Play Store'a girip arcade kategorisine girersen 1 tane bile FPS görmezsin örnek olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı