Silah spreyi duruyor

SekiZ8

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bir sorum vardı. Biraz absürt gelebilir kimine fakat Valorant veya CS:GO'da spray atarken spray duruyor, mermim gitmiyor. Sorunum ağ ile ilgili olabilir mi veya başına bu sorun gelen var mı?

Son 2 gündür benim de başıma geliyor. İyice sinirimi bozmaya başladı. Sadece oyunlarda değil, Paint'ten düz çizgi çizmeye çalışırken dahi kesiliyor. Muhtemelen mouse ömrünü dolduruyor.

İlk çözüm olarak mouse değiştirmeyi deneyin. Mouse kaynaklı bir sorun olmadığından emin olursanız bilgisayarınıza bakım yapmayı ve iyice temizlemeyi deneyin, arka planda işlemcinin gücünü aşırı kullanan bir program olmadığından emin olun. Bunların hiçbiri ise yaramaz ise sorun Windows kaynaklı olabilir, bir sonraki güncellemeyi bekleyin. Hiçbiri işe yaramaz ise durumu bildirin.

İlk çözüm olarak mouse değiştirmeyi deneyin. Mouse kaynaklı bir sorun olmadığından emin olursanız bilgisayarınıza bakım yapmayı ve iyice temizlemeyi deneyin, arka planda işlemcinin gücünü aşırı kullanan bir program olmadığından emin olun. Bunların hiçbiri ise yaramaz ise sorun Windows kaynaklı olabilir, bir sonraki güncellemeyi bekleyin. Hiçbiri işe yaramaz ise durumu bildirin.
oyuna girdiğim zaman zaten arka plandaki uygulamaları kapatıyorum.
Evet güncellemeden şüpheleniyorum ben de

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı