ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 6 Kasım 2020 #11 244765 dedi: Ş-şey affedersiniz fakat o AK-47'ler ile ne yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Akrabamın ailesi Rusya ile iç içe. Avlanma sevdaları vardı eskiden. Şimdi poligonlara gidip ellerini ısıtıyorlar.
244765 dedi: Ş-şey affedersiniz fakat o AK-47'ler ile ne yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Akrabamın ailesi Rusya ile iç içe. Avlanma sevdaları vardı eskiden. Şimdi poligonlara gidip ellerini ısıtıyorlar.
Mercedes Cortez Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 94 Yer Albayın gemisi 6 Kasım 2020 #12 Mekanizması sağlam ve silah temiz bakılmışsa yapmaz.
B Beatrix Decapat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #13 Tabancalardan bahsediyorum popüler satılanlardan yapmaz değil mi? Filmlerdeki bu olayın saçmalığını düşünüyorum da.
Tabancalardan bahsediyorum popüler satılanlardan yapmaz değil mi? Filmlerdeki bu olayın saçmalığını düşünüyorum da.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 6 Kasım 2020 #14 Tutukluk deyince Ahmet Doğan'a yapılan suikast girişimi aklıma geldi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tutukluk deyince Ahmet Doğan'a yapılan suikast girişimi aklıma geldi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B Beatrix Decapat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #15 Doin dedi: Tutukluk deyince ahmet doğan'a yapılan suikast girişimi aklıma geldi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tam olarak bunun ihtimali nedir? Bunu ilk defa gördüm bayağı şaşırdım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2020
Doin dedi: Tutukluk deyince ahmet doğan'a yapılan suikast girişimi aklıma geldi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tam olarak bunun ihtimali nedir? Bunu ilk defa gördüm bayağı şaşırdım.
TheAdo Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Sistem Özellikleri NVİDİA GEFORCE RTX 3060 32 GB 3200MHZ RAM B550MH ANAKART RYZEN 5 5600 1 TB SSD Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #16 ableben dedi: Eğer bakımları düzgün yapıldıysa genellikle takılmaz. Bir akrabamın AK-47'si 15 yıllık. Hala kullanıyor çocuğu gibi bakıyor. Daha hiç tutukluluk yapmamış. Genişletmek için tıkla... Akrabanda keleş ne arıyor kanka
ableben dedi: Eğer bakımları düzgün yapıldıysa genellikle takılmaz. Bir akrabamın AK-47'si 15 yıllık. Hala kullanıyor çocuğu gibi bakıyor. Daha hiç tutukluluk yapmamış. Genişletmek için tıkla... Akrabanda keleş ne arıyor kanka
D dt.leona Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 4 18 Şubat 2024 #17 Federico Valverde dedi: AK-47 zaten dayanıklılığı ile biliniyor. Köyde babamın vardı, suya sokup çıkarsan bile bir şey olmuyor çok sağlam silah diye anlatıyordu. Genişletmek için tıkla... AK-47'nin sizin babanızda ne işi var? İlgili durumu CİMER'e bildirdim.
Federico Valverde dedi: AK-47 zaten dayanıklılığı ile biliniyor. Köyde babamın vardı, suya sokup çıkarsan bile bir şey olmuyor çok sağlam silah diye anlatıyordu. Genişletmek için tıkla... AK-47'nin sizin babanızda ne işi var? İlgili durumu CİMER'e bildirdim.
briang Picopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 432 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #18 dt.leona dedi: AK-47'nin sizin babanızda ne işi var? İlgili durumu CİMER'e bildirdim. Genişletmek için tıkla... Vardı yazmış. Zaman aşımı...
dt.leona dedi: AK-47'nin sizin babanızda ne işi var? İlgili durumu CİMER'e bildirdim. Genişletmek için tıkla... Vardı yazmış. Zaman aşımı...