Hocam kesinlikle biraz dışarılarda görünmeyin.Adam sizin görgü tanığı olduğunuzu bildiğinden size de gelebilir.Geçmiş olsun.Zor bir ihtimal fakat 1-2 hafta dışarılarda olmayın.Ne yazık ki insanlar böyle.Büyük ihtimal kan davası veya borç meseleleri.Direkt konuya geçeceğim. Saat 7.54 gibi evimden çıktım. Tenha bir yokuş var ama arazi her yeri görebiliyorsun. 8.04 gibi oralardan geçiyordum. Önümde tek kapılı bir araç vardı. Adam müzik dinliyordu böyle Bass'lı ve hype bir müzik dinliyordu. Sonra ben aldırış etmedim. Arkamdan araba geliyordu bakmadım. Sonra yol biraz dar olduğu için müzik dinleyen arabanın köşesinden geçerken. O arkamdan gelen araç önüme kırdı. Ne olduğunu kavrayamadım. Direk başımı kaldırdım. 2 tane adam çıktı pala ve tabanca çektiler. Çok korkmuştum. Diğer adamda bir şeyler çekti. Arada kalmıştım. Sonrasında sıvışıp çok hızlı bir şekilde kaçtım. Kaçarken arkamdan 3-4 el ateş sesi duydum. Ellerim titriyordu gelen adrenalin ile beraber çok hızlı nefes almaya başladım. Sonra aynı okulda okuduğumuz bir kız var onun babasıyla aynı sitedeyiz. O hep o yoldan geçiyor araba ile. Onlarda oradan geçerken ben arabanın önüne atladım beni aldılar oradan okula bıraktı beni. Ben arabada uzun uzun sesli nefes alıyordum. Sorduğumda ise arabanın camını patlattıklarını söylediler. Okula giderken çok korkmuştum ellerim manyak titriyordu. Çok iğrenç bir andı. Saat 8 sınavına çalışmışsın okula gidiyorsun 1 hafta sonra okullar bitiyor ve her şey daha güzel olacak. Fakat orada öleceğimi hissettim. Gerçekten öleceğimi derinden hissettim. Şu an bile evde korkuyla dolaşıyorum kollarım bağlı bir şekilde dolaşıyorum. Ne yapmalıyım? Bu durumdan kurtulmak için korkuyu atlatmak için ne yapmalıyım. Öz güvenim yüksekken bir anda düştü o korku yüzünden. Normalde gülen ve kahkaha atan birisi şu an stresli, sinirli, üzgün, huysuz birisi oldu.
Polise gidin bir de.Böyle yüzünüzü kapatacak birşeylerle gidin tanık olduğunuz olayı anlatın.Gizli tanık olun.Direkt konuya geçeceğim. Saat 7.54 gibi evimden çıktım. Tenha bir yokuş var ama arazi her yeri görebiliyorsun. 8.04 gibi oralardan geçiyordum. Önümde tek kapılı bir araç vardı. Adam müzik dinliyordu böyle Bass'lı ve hype bir müzik dinliyordu. Sonra ben aldırış etmedim. Arkamdan araba geliyordu bakmadım. Sonra yol biraz dar olduğu için müzik dinleyen arabanın köşesinden geçerken. O arkamdan gelen araç önüme kırdı. Ne olduğunu kavrayamadım. Direk başımı kaldırdım. 2 tane adam çıktı pala ve tabanca çektiler. Çok korkmuştum. Diğer adamda bir şeyler çekti. Arada kalmıştım. Sonrasında sıvışıp çok hızlı bir şekilde kaçtım. Kaçarken arkamdan 3-4 el ateş sesi duydum. Ellerim titriyordu gelen adrenalin ile beraber çok hızlı nefes almaya başladım. Sonra aynı okulda okuduğumuz bir kız var onun babasıyla aynı sitedeyiz. O hep o yoldan geçiyor araba ile. Onlarda oradan geçerken ben arabanın önüne atladım beni aldılar oradan okula bıraktı beni. Ben arabada uzun uzun sesli nefes alıyordum. Sorduğumda ise arabanın camını patlattıklarını söylediler. Okula giderken çok korkmuştum ellerim manyak titriyordu. Çok iğrenç bir andı. Saat 8 sınavına çalışmışsın okula gidiyorsun 1 hafta sonra okullar bitiyor ve her şey daha güzel olacak. Fakat orada öleceğimi hissettim. Gerçekten öleceğimi derinden hissettim. Şu an bile evde korkuyla dolaşıyorum kollarım bağlı bir şekilde dolaşıyorum. Ne yapmalıyım? Bu durumdan kurtulmak için korkuyu atlatmak için ne yapmalıyım. Öz güvenim yüksekken bir anda düştü o korku yüzünden. Normalde gülen ve kahkaha atan birisi şu an stresli, sinirli, üzgün, huysuz birisi oldu.
Düşününce bile kan dondurucu.Büyük birşey atlatmışsınız hocam.Psikoloğa gidebilirsiniz.Direkt konuya geçeceğim. Saat 7.54 gibi evimden çıktım. Tenha bir yokuş var ama arazi her yeri görebiliyorsun. 8.04 gibi oralardan geçiyordum. Önümde tek kapılı bir araç vardı. Adam müzik dinliyordu böyle Bass'lı ve hype bir müzik dinliyordu. Sonra ben aldırış etmedim. Arkamdan araba geliyordu bakmadım. Sonra yol biraz dar olduğu için müzik dinleyen arabanın köşesinden geçerken. O arkamdan gelen araç önüme kırdı. Ne olduğunu kavrayamadım. Direk başımı kaldırdım. 2 tane adam çıktı pala ve tabanca çektiler. Çok korkmuştum. Diğer adamda bir şeyler çekti. Arada kalmıştım. Sonrasında sıvışıp çok hızlı bir şekilde kaçtım. Kaçarken arkamdan 3-4 el ateş sesi duydum. Ellerim titriyordu gelen adrenalin ile beraber çok hızlı nefes almaya başladım. Sonra aynı okulda okuduğumuz bir kız var onun babasıyla aynı sitedeyiz. O hep o yoldan geçiyor araba ile. Onlarda oradan geçerken ben arabanın önüne atladım beni aldılar oradan okula bıraktı beni. Ben arabada uzun uzun sesli nefes alıyordum. Sorduğumda ise arabanın camını patlattıklarını söylediler. Okula giderken çok korkmuştum ellerim manyak titriyordu. Çok iğrenç bir andı. Saat 8 sınavına çalışmışsın okula gidiyorsun 1 hafta sonra okullar bitiyor ve her şey daha güzel olacak. Fakat orada öleceğimi hissettim. Gerçekten öleceğimi derinden hissettim. Şu an bile evde korkuyla dolaşıyorum kollarım bağlı bir şekilde dolaşıyorum. Ne yapmalıyım? Bu durumdan kurtulmak için korkuyu atlatmak için ne yapmalıyım. Öz güvenim yüksekken bir anda düştü o korku yüzünden. Normalde gülen ve kahkaha atan birisi şu an stresli, sinirli, üzgün, huysuz birisi oldu.
Yeni batı civarlarında oturuyorum hocam.Hocam Esenyurt'ta mı oturuyorsunuz ?
Hocam başka bir yoldan gideceğim. Sonra zaten hafta sonu. Belki gitmem zaten okulun son günü diye. Adidas hırkam var onu giyerim pantolonu ayakkabıyı değiştiririm. Şapka takarım tamamdır. Polisle uğraşamam öyle işlere asla giremem ben. İlla ki bulurlar beni. Korkarım öyle şeylerden.Hocam kesinlikle biraz dışarılarda görünmeyin.Adam sizin görgü tanığı olduğunuzu bildiğinden size de gelebilir.Geçmiş olsun.Zor bir ihtimal fakat 1-2 hafta dışarılarda olmayın.Ne yazık ki insanlar böyle.Büyük ihtimal kan davası veya borç meseleleri.
Polise gidin bir de.Böyle yüzünüzü kapatacak birşeylerle gidin tanık olduğunuz olayı anlatın.Gizli tanık olun.
Düşününce bile kan dondurucu.Büyük birşey atlatmışsınız hocam.Psikoloğa gidebilirsiniz.
Hocam güvenliğiniz için yeni kıyafetler giyin,yüzünüzü gözünüzü kapatın.Yani gizlenin.Olabilecek en uzaktaki yollardan birisini tercih edin.Burda devamsızlık değil canınız önemli.Yeni batı civarlarında oturuyorum hocam.
Hocam başka bir yoldan gideceğim. Sonra zaten hafta sonu. Belki gitmem zaten okulun son günü diye. Adidas hırkam var onu giyerim pantolonu ayakkabıyı değiştiririm. Şapka takarım tamamdır. Polisle uğraşamam öyle işlere asla giremem ben. İlla ki bulurlar beni. Korkarım öyle şeylerden.
Tamamdır hocam. Yarın lakos yerine tişörtle birde hırkayla. Gözlükle. Şapkayla başka bir yoldan giderim muhtemelen. Teşekkür ederim.Hocam güvenliğiniz için yeni kıyafetler giyin,yüzünüzü gözünüzü kapatın.Yani gizlenin.Olabilecek en uzaktaki yollardan birisini tercih edin.Burda devamsızlık değil canınız önemli.
Orasını bilmiyorum hocam beni alan adamda görmüş camları patlatmışlar. Ölü var mı bilmiyorum. Ölü yoktur ama yaralı vardır bence. Kendimi 5-6 kez kontrol ettim bir şeyim yoktu.Hocam can kaybı veya yaralanma oldu mu?
Geçmem hocam asla.Verebileceğim tek tavsiye bu yaz 3 ay boyunca o mahalleden geçmeyin. Sırf ordaydınız diye size bir şey bile yapabilirler psikopat dolu.