Silahlı kavganın arasında kaldım

Umarım sana bir şey olmamıştır hocam çok üzüldüm senin adına. Sanırım travma olarak kalacak ama bir nebze bu anıyı unutmak için dışarda, gezmeye çık. Ankara'da illa göl vardır göl kenarına git dolaş, parklarda vesaire yani kafa dinle, nefes al. 1,2 hafta geçtikten sonra yavaş yavaş unutursun olayı ama ilk başlarda cidden çok ürkütücü oluyor, bir anda böyle bir olayın içinde kalmak.

Hocam yapabiliyorsanız yanınıza caydırıcı aletler de alın.Allah korusun bu manyaklar sizi takip ederse kendinizi savunursunuz.

Hocam adamı bulursalar görgü tanığı diye vurabilirler.Kafasını dağıtsın yeter.

Şimdiye kadar gördüğüm en üzücü konulardan biriydi.Geçmiş olsun hocam.

Şu okul bitsin zaten spora birde arkadaşlarla buluşmaya çıkacağım hep. O sıra kafamı dağıtırım sanırım. Sabahları gideceğim hep yürürüm ama dönüşte taksiyle giderim. Yoksa olmaz. Şuan bile artık her şeye güven problemim olmaya başladı.

O kadar alamam. Yani gerçi şurada 3-4 gün var ama olmaz hocam asla kontrol oluyor haftalık.

Dediğiniz de doğru hocam.O zaman gizliliğinizi koruyun.Polisle iletişime geçin arayarak.Evden çıkmadan yapın ve olayları anlatın.Tanıklığınız gizli olsun polisler hemen yakalar zaten.

Dediğiniz de doğru hocam.O zaman gizliliğinizi koruyun.Polisle iletişime geçin arayarak.Evden çıkmadan yapın ve olayları anlatın.Tanıklığınız gizli olsun polisler hemen yakalar zaten.
Polise gitme işi de sorunlu. Adres bilgisini karşı tarafla paylaşabiliyorlarmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o yuzden gizli yapsın diyorum ya aramayı.

Dostum dalga mı geçiyorsun? Polise hemen git öldürülmek mi istiyorsun? Cidden ya bu nasıl umursamazlık.

Seni görgü tanığı diye vururlarsa ne olacak? Hayata 1 kez geliyorsun.

Dostum dalga mı geçiyorsun? Polise hemen git öldürülmek mi istiyorsun? Cidden ya bu nasıl umursamazlık.

Seni görgü tanığı diye vururlarsa ne olacak? Hayata 1 kez geliyorsun.
Yapamam hocam daha öğrenciyim gencim bulaşmak istemiyorum böyle olaylara. Yarın başka yoldan gideceğim saatimi değiştireceğim öyle gideceğim. Bir kaç gün gözükmem asla.

Yapamam hocam daha öğrenciyim gencim bulaşmak istemiyorum böyle olaylara. Yarın başka yoldan gideceğim saatimi değiştireceğim öyle gideceğim. Bir kaç gün gözükmem asla.
En doğrusu bu.Zaten seslerden görgü tanıkları vardır.Hatta kimseye anlatma bence ailen dışında.Onlar gider polise söyler başın derde girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…