womanizer217 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 Görsellerdeki programları sağ tık yapıp çöp kutusundan sildim. Sonra uygulamalarda silmeye çelışırken silinmiyor. Diskte yer kaplar mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-05-01 165310.png 40,5 KB · Görüntüleme: 33 Ekran görüntüsü 2023-05-01 165925.png 13,8 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2023
Görsellerdeki programları sağ tık yapıp çöp kutusundan sildim. Sonra uygulamalarda silmeye çelışırken silinmiyor. Diskte yer kaplar mı?
Avenged Picopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 746 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #2 womanizer217 dedi: Görsellerdeki programları sağ tık yapıp çöp kutusundan sildim. Sonra uygulamalarda silmeye çelışırken silinmiyor. Diskte yer kaplar mı? Eki Görüntüle 1762256 Genişletmek için tıkla... HiBit veya Revo Uninstaller ile kaldırmayı dene. Kurduğunuz programları kaldırmak için gerekli olan uninstall.exe dosyasını (kurduğunuz programlar kendi dosya konumlarında oluşturur) silmişsiniz.
womanizer217 dedi: Görsellerdeki programları sağ tık yapıp çöp kutusundan sildim. Sonra uygulamalarda silmeye çelışırken silinmiyor. Diskte yer kaplar mı? Eki Görüntüle 1762256 Genişletmek için tıkla... HiBit veya Revo Uninstaller ile kaldırmayı dene. Kurduğunuz programları kaldırmak için gerekli olan uninstall.exe dosyasını (kurduğunuz programlar kendi dosya konumlarında oluşturur) silmişsiniz.
womanizer217 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #3 Avenged dedi: Hibit veya Revo Uninstaller ile kaldırmayı dene. Kurduğunuz programları kaldırmak için gerekli olan uninstall.exe dosyasını silmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Söylediklerinizden hangisini kulanmalıyım sizce.
Avenged dedi: Hibit veya Revo Uninstaller ile kaldırmayı dene. Kurduğunuz programları kaldırmak için gerekli olan uninstall.exe dosyasını silmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Söylediklerinizden hangisini kulanmalıyım sizce.
Avenged Picopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 746 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #4 womanizer217 dedi: Söylediklerinizden hangisini kulanmalıyım sizce. Genişletmek için tıkla... Fark etmez. İkisi de aynı işi görüyor. HiBit yükle.
womanizer217 dedi: Söylediklerinizden hangisini kulanmalıyım sizce. Genişletmek için tıkla... Fark etmez. İkisi de aynı işi görüyor. HiBit yükle.