Vamiret Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 4 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Bir sürü oyun sildim fakat diskte sildiğim oyunların dosyaları gözüküyor ama MB kadar az. Nasıl silebilirim? Direk sil mi diyeceğim?
Merhaba. Bir sürü oyun sildim fakat diskte sildiğim oyunların dosyaları gözüküyor ama MB kadar az. Nasıl silebilirim? Direk sil mi diyeceğim?
KS KS Vamiret Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 4 Temmuz 2023 #11 Emrepkr dedi: Az MB' lı dosyalar derken ? Zaten nerde gereksiz dosyalar boş dosyalar varsa önüne döker. Silip silmemeyi sana bırakır. Genişletmek için tıkla... Örnek veriyorum bu.Bunlar gereksiz dosyalar değil mi? Dosya Ekleri 1688478714798.png 39,7 KB · Görüntüleme: 31 Artı 0 Eksi
Emrepkr dedi: Az MB' lı dosyalar derken ? Zaten nerde gereksiz dosyalar boş dosyalar varsa önüne döker. Silip silmemeyi sana bırakır. Genişletmek için tıkla... Örnek veriyorum bu.Bunlar gereksiz dosyalar değil mi?
Emrepkr Centipat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #12 Bunlar oyun dosyaları. Eğer sileceksen program açıkken programın içine sürükle. Yada programın ayarlara gir sağ tuşa uninstaller ekle'ye tıkla. Bir dosyanın üzerine gelip sağ tık yaparsan, Uninstaller ile kaldır butonu çıkacak. Artı 0 Eksi
Bunlar oyun dosyaları. Eğer sileceksen program açıkken programın içine sürükle. Yada programın ayarlara gir sağ tuşa uninstaller ekle'ye tıkla. Bir dosyanın üzerine gelip sağ tık yaparsan, Uninstaller ile kaldır butonu çıkacak.