canris Centipat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 393 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:29 #1 Sunucularda takılmalık Client arıyordum ve Silent Client diye bir Client buldum. Sizce güvenilir mi? Aranızda kullanan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 14:35
Sunucularda takılmalık Client arıyordum ve Silent Client diye bir Client buldum. Sizce güvenilir mi? Aranızda kullanan var mı?
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.931 Çözümler 29 Bugün 14:45 #2 Daha önce hiç duymadım. Daha güvenilir bir Client arayın.
Y ysfemrkaya Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:47 #3 canris dedi: Sunucularda takılmalık Client arıyordum ve silent Client diye bir Client buldum. Sizce güvenilir mi? Aranızda kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba lunar iyidir bence saygılar.
canris dedi: Sunucularda takılmalık Client arıyordum ve silent Client diye bir Client buldum. Sizce güvenilir mi? Aranızda kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba lunar iyidir bence saygılar.