Grafikler, ortam falan çok güzel korku oyunu olarakta gerilimi baya önde alabilirsiniz korku oyunları oynayabiliyorsanız. (İlk oyun derken Homecoming diyorsan bir fikrim yok. Silent Hill 2 hakkında konuştum.)Steam'de indirimde şu anda ilk oyunu. Oynamadım alınır mı?
İlk oyunu derken hangisinden bahsediyorsun?
Grafikler, ortam falan çok güzel korku oyunu olarak da gerilimi bayağı önde alabilirsiniz korku oyunları oynayabiliyorsanız. (ilk oyun derken homecoming diyorsan bir fikrim yok. Silent Hill 2 hakkında konuştum.)
Hocam eski bir ilk oyunu yok mu yanlış biliyor olabilirim.
Hocam Resident Evil 4 oynayıp çok sevmiştim bu tarz seviyorum almayı düşünüyorum.
Remake mi oynadınız 2005 Classic mi?Hocam eski bir ilk oyunu yok mu yanlış biliyor olabilirim.
Hocam Resident Evil 4 oynayıp çok sevmiştim bu tarz seviyorum almayı düşünüyorum.
Silent Hill 1 ile hikaye anlamında bağları yok. Silent Hill 1 daha çok 3 ile bağlantılı, 2 ise bağımsız bir oyun.Steam'de indirimde şu anda ilk oyunu. Oynamadım alınır mı?
Aksiyon oyunu değil pek Silent Hill. Gerilim tabanlı bir oyun.Hocam Resident Evil 4 oynayıp çok sevmiştim bu tarz seviyorum almayı düşünüyorum.
Silent Hill 1 sanırım, PS1 için çıkan.İlk oyunu derken hangisinden bahsediyorsun?
![]()
Site Error
store.steampowered.com
Hangisinden bahsediyorsunuz?![]()
Save 30% on SILENT HILL 2 on Steam
Investigating a letter from his late wife, James returns to where they made so many memories - Silent Hill. What he finds is a ghost town, prowled by disturbing monsters and cloaked in deep fog. Confront the monsters, solve puzzles, and search for traces of your wife in this remake of SILENT HILL 2.store.steampowered.com
Remake mi oynadınız 2005 classic mi?
Homecoming ilk oyun olmuyor hocam, 2. oyundan çok daha sonra çıkmış bir oyun. (Klasik olan 2)Remake hocam homecoming hocam benim dediğim.
Homecoming ilk oyun olmuyor hocam, 2. oyundan çok daha sonra çıkmış bir oyun. (klasik olan 2)
Zaten pek iyi bir oyun değil ve alakaları hiç yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.