Silent Hill 2 emulatörü virüslü müdür?

dksişm

Centipat
Silent Hill 2 bilgisayarda olmadığı için ben de emulatörlere başvurdum fakat onda da virüs tehlikesi içimi korkutuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Link bırakmıştım fakat moderatörler silmiş, oradaki arkadaş gayet güzel anlatmış ve yorumlarıda olumluydu hatta Sosyal'de öneren arkadaşlar da vardı. YouTube'a "SILENT HILL 2: ENHANCED EDITION KURULUMU ve TÜRKÇE YAMA (TÜRKÇE)"
yazdıktan sonra en üstte çıkan video.

Ben olsam güvenmezdim kimseye, bilgisayarımın bozulmasını istemezdim çünkü. Bence indirme, en sağlıklısı bu.

Sosyal'de deneyimleyip önerenler vardı ama, konu hakkında bilgili bir arkadaş varsa aydınlatabilir mi beni lütfen?

Sosyal'de deneyimleyip önerenler vardı ama, konu hakkında bilgili bir arkadaş varsa aydınlatabilir mi beni lütfen?
Bir sıkıntı çıkmaz kullanan herkes öneriyor. Bilgisayarının bozulmasıyla alakası yok bu kadar dert etme oyun çalışıyorsa muhtemelen bir sıkıntı yoktur zaten.

Bir sıkıntı çıkmaz kullanan herkes öneriyor. Bilgisayarının bozulmasıyla alakası yok bu kadar dert etme oyun çalışıyorsa muhtemelen bir sıkıntı yoktur zaten.
Teşekkürler içimin rahat etmesi için biraz daha araştıracağım herkes temiz derse artık indiririm.

Çok geç olacak fakat tamamen temiz oyun. Eğer hala indirmediysen indirip oynayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…