Ogzy_K Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Silent Hill 2 artık satılmadığı için malum yollardan indirdim ancak setup dosyasına tıkladığımda bu hatayı alıyorum. Bilen var mı? Dosya Ekleri image-4.png 152,2 KB · Görüntüleme: 148
Silent Hill 2 artık satılmadığı için malum yollardan indirdim ancak setup dosyasına tıkladığımda bu hatayı alıyorum. Bilen var mı?
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #2 Ogzy_K dedi: Silent Hill 2 artık satılmadığı için malum yollardan indirdim ancak setup dosyasına tıkladığımda bu hatayı alıyorum. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırdınız mı? Artı 0 Eksi
Ogzy_K dedi: Silent Hill 2 artık satılmadığı için malum yollardan indirdim ancak setup dosyasına tıkladığımda bu hatayı alıyorum. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırdınız mı?
S Shyankh Hectopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 1.119 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri Huawei Mateview GT 34 Intel Core i5 12400F MSI RTX 4070 Gaming X Slim Asus Prime H610M-A D4 Corsair Vengeance LPX 3200mhz CL16 (8x2) WD Green 480 GB (SN350) M.2 SSD Kioxia Exceria G2 1 TB M.2 SSD ID-Cooling SE-214-XT Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #3 ISO formatında dosyalar yok mu? Kurulum CD ile yapılacak şekilde sanırım, bu yüzden CD takmanı istiyor. ".iso" uzantılı dosya var ise Daemon Tools gibi programlar kullanarak sanal CD oluşturup öyle kurulumu başlatmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
ISO formatında dosyalar yok mu? Kurulum CD ile yapılacak şekilde sanırım, bu yüzden CD takmanı istiyor. ".iso" uzantılı dosya var ise Daemon Tools gibi programlar kullanarak sanal CD oluşturup öyle kurulumu başlatmayı deneyebilirsin.
Palmyjet Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #4 Aynısı bende de oldu. Silent Hill 2: Enhanced Edition - Download & Usage enhanced.townofsilenthill.com Bu sitedeki 2. adımı uyguladım, setup Tool'u yi indirdim, bende oyun açıldı. Artı 0 Eksi
Aynısı bende de oldu. Silent Hill 2: Enhanced Edition - Download & Usage enhanced.townofsilenthill.com Bu sitedeki 2. adımı uyguladım, setup Tool'u yi indirdim, bende oyun açıldı.