JustBarkin5 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 Bugün Silent Hill 2 indirmiştim, oyunu kurdum. New Game dedim fakat zorluğu seçip başladığım an please insert Silent Hill 2 hatasını alıyorum. Çözebilecek birisi var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2024
Bugün Silent Hill 2 indirmiştim, oyunu kurdum. New Game dedim fakat zorluğu seçip başladığım an please insert Silent Hill 2 hatasını alıyorum. Çözebilecek birisi var mıdır?
KS KS JustBarkin5 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #3 Warlord_x7 dedi: Oyun korsan mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
W Warlord_x7 Megapat Katılım 11 Ekim 2011 Mesajlar 168 3 Ocak 2024 #4 JustBarkin5 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... "please insert Silent Hill 2" Buradaki hata, crack yapmamış olmandan kaynaklanıyor. Uygun bir crack bulup cracklemen lazım. Artı 0 Eksi
JustBarkin5 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... "please insert Silent Hill 2" Buradaki hata, crack yapmamış olmandan kaynaklanıyor. Uygun bir crack bulup cracklemen lazım.
KS KS JustBarkin5 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #5 Warlord_x7 dedi: "Please insert Silent Hill 2" buradaki hata, crack yapmamış olmandan kaynaklanıyor. Uygun bir crack bulup cracklemen lazım. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam. Torrent bir şekilde indirdim açıldı ama yine de teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Warlord_x7 dedi: "Please insert Silent Hill 2" buradaki hata, crack yapmamış olmandan kaynaklanıyor. Uygun bir crack bulup cracklemen lazım. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam. Torrent bir şekilde indirdim açıldı ama yine de teşekkür ederim.
wert Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 425 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #6 JustBarkin5 dedi: Yaptım hocam. Torrent bir şekilde indirdim açıldı ama yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorun bende de var elimdeki crack dosyası çalışmadı. Sizdeki crack duruyorsa atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
JustBarkin5 dedi: Yaptım hocam. Torrent bir şekilde indirdim açıldı ama yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorun bende de var elimdeki crack dosyası çalışmadı. Sizdeki crack duruyorsa atabilir misiniz?