Silent Hill 2 Remake Alınır mı?

auditoree

Kilopat
Selamlar, orijinal halini hiç oynamadım ama oyunun videoları hoşuma gitti, PS5'te oynamak için PS Store'dan almak istiyordum ama orada 2500 ₺, Steam'de ise yaklaşık 1000 ₺ olduğunu gördüm. Bölgesel fiyatlandırma yapmaları beni cezbetti. Sizce oyun alınır mı?

Silent Hill hastası birisi olarak Silent Hill 2 çok güzel bir Remake olmuş hocam. Eğer Silent Hill serisine bu oyunla giriş yapacaksanız pişman etmez fakat bu oyuna 2500TL verilmez, Bilgisayar üzerinden oynayabiliyorsanız Steam üzerinden almanız daha mantıklı. Tek eksi yönü diyebileceğim Maria ve Angela'nın modellemesi orijinal oyundaki modellere çok benzemiyor, oyun boyunca tek canımı sıkan bu oldu.

Şu an oynuyorum oyunu, Silent Hill serisini çok seven biri olarak oyunun başından kalkamıyorum, gayet iyi bir remake yapmışlar. Beklentimin üstünde çıktı. Oyun hemen bitmesin diye en zorda ve her şeyi araştırarak oynuyorum büyük ihtimalle full başarım yapmaya kasarım gibi. 33 dolar gayet uygun bir özel fiyatlandırma, bence türü seviyorsanız kesinlikle alın.

Şu an oynuyorum oyunu, Silent Hill serisini çok seven biri olarak oyunun başından kalkamıyorum, gayet iyi bir remake yapmışlar. Beklentimin üstünde çıktı. Oyun hemen bitmesin diye en zorda ve her şeyi araştırarak oynuyorum büyük ihtimalle Full başarım yapmaya kasarım gibi. 33 dolar gayet uygun bir özel fiyatlandırma, bence türü seviyorsanız kesinlikle alın.

Çoğu kişi stutter yüzünden şikayetçi, ama o kadar iyi yapmışlar ki tahammül edilebiliyor bu halde bile 9.3 almış. Alan Wake 2'yi sollayıp atmış resmen.

Çoğu kişi stutter yüzünden şikayetçi, ama o kadar iyi yapmışlar ki tahammül edilebiliyor bu halde bile 9.3 almış. Alan Wake 2'yi sollayıp atmış resmen.
Oyunu 22 saattir oynuyorum shutter 5-6 defa falan olmuştur o da hiç rahatsız etmeyecek durumda. 2k'da en yüksek ayarlarda DLSS kalitede gayet akıcı oynuyorum, 4060 ti ile. Performans konusunda da bence fena iş çıkarmamışlar. Umarım satışlar memnun eder de 1,3,4 remake'leri de görürüz.

Oyunu 22 saattir oynuyorum shutter 5-6 defa falan olmuştur o da hiç rahatsız etmeyecek durumda. 2K'da en yüksek ayarlarda DLSS kalitede gayet akıcı oynuyorum, 4060 Ti ile. Performans konusunda da bence fena iş çıkarmamışlar. Umarım satışlar memnun eder de 1, 3, 4 Remake'leri de görürüz.

Stutter yemediniz mi? İlk başta ki garaj kısmında falan? Forumlarda millet sektiriyor. Dediğim gibi benim için tahammül edilebilir seviyede yapıyordu sonradan kesildi wood side apartments kısmından sonra azaldı nedense. 2160p DLSS Q ile 60'a kilitledim gayet akıcı gidiyor.

Öncelik olarak 1'in remakesini yapsalar daha iyi olur, 2 daha çok duygusal geçiyor 1 daha korkunç. Hocam bir de oyun bitmiyor yahu, oyna oyna beklediğimen daha uzunmuş ya da ben detaylı takılıyorum o yüzden. 😁

Son düzenleme:
Stutter yemediniz mi? İlk başta ki garaj kısmında falan? Forumlarda millet sektiriyor. Dediğim gibi benim için tahammül edilebilir seviyede yapıyordu sonradan kesildi wood side apartments kısmından sonra azaldı nedense. 2160p DLSS Q ile 60'a kilitledim gayet akıcı gidiyor.

Öncelik olarak 1'in remakesini yapsalar daha iyi olur, 2 daha çok duygusal geçiyor 1 daha korkunç. Hocam bir de oyun bitmiyor yahu, oyna oyna beklediğimen daha uzunmuş ya da ben detaylı takılıyorum o yüzden. 😁
Şu an ben de ne kadar 1'e gelmesini istesem de Bloober en çok 4'e göndermeler yaptı ve ztn olayın örgüsü ne kadar alakasız olsa da 4e gönderme yaptılar orjinal ekibe kıyasla

kesinlikle 4'remake gelmeli

Oyunu 22 saattir oynuyorum shutter 5-6 defa falan olmuştur o da hiç rahatsız etmeyecek durumda. 2k'da en yüksek ayarlarda DLSS kalitede gayet akıcı oynuyorum, 4060 ti ile. Performans konusunda da bence fena iş çıkarmamışlar. Umarım satışlar memnun eder de 1,3,4 remake'leri de görürüz.
Silent Hill 2 sadece Silent Hill serisinin değil, oyun tarihinin gelmiş geçmiş en iyi psikolojik korku hayatta kalma oyunlarından bir tanesi. Üstelik sadece türünün en iyi örneklerinden bir tanesi olması ile değil acı hikayesi ve dünyası ile halen eşi benzeri yapılamamamış olan bir yapım.

Silent Hill'in 1. 3. ve 4. oyunlarına bir paket halinde iyileştirilmiş grafikler, güncel kontroller ve güncel ipucu bazlı oynanış yapısı eşliğinde bir Remaster paketi sunulması daha uygun geliyor. Silent Hill serisinde Konami ile Bloober Team'in Remake sürüm geliştirme konusunda satış potansiyeli açısından Silent Hill 2 haricinde risk alamayacakları bir oyun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı