Silent Hill 2 Remake Alınır mı?

Remaster demeyin aklıma şu geliyor

Remaster demeyin aklıma şu geliyor Eki Görüntüle 2330582
Silent Hill serisinde Remake olarak oynanabilecek olan bir diğer oyun ya 1. ya da 3. oyun olabilir. 4. oyun için bir Remake sürüm yapılacağını düşünmüyorum. Remake sürümler ''yapalım'' dedikten sonra yapılabilecek sürümler değiller. Remake sürümlerde oyunlar orijinal sürümlerinin konseptlerine sadık kalınarak baştan aşağı yeniden inşa ediliyorlar.

Şahsen kalan oyunları en azından bahsetmiş olduğum şekilde yeniden oynamak daha iyi olurdu: Tabii Konami bir sürpriz yapar ve Capcom'un yapmış olduğu gibi oyunların tamamını Remake olarak yeniden yayınlayabilir ise çok iyi olur.

Son düzenleme:
Ben şahşen şöyle gideceklerini umuyorum 2>4>1>3>5>downpour

Konsolda falan mı oynadınız hocam? İmkanım hiç olmadı diğer serilerini oynamaya. Umarım PC'ye gelir.

Emulator kullanmak istemiyorum şahsen.

Konsolda falan mı oynadınız hocam? İmkanım hiç olmadı diğer serilerini oynamaya. Umarım PC'ye gelir.

Emulator kullanmak istemiyorum şahsen.
Valla o iş biraz zor

Bloober ın kaar kazanması şart

Bir de Kazanırlarsa Muhtemelen 4'e gelir remake

Bahsettiğim orijinal olanları. Bundle olarak gelecekti sözde ilk 4'üne. Dijital bulunmuyor öteki türlü oyun başına kopyası 400-500 euro gidiyor.
Orjinal yazısını görmediydim sonra okuyunca düzenledim

2 den sonra en çok sevileni 4 olduğu için Ona remake gelcektir

Orijinal yazısını görmediydim sonra okuyunca düzenledim.

2'den sonra en çok sevileni 4 olduğu için ona remake gelecektir.

Şu an da gog.com dışında dijital sürümü yok sadece Silent Hill 4 mevcut. PlayStation 3 için PSN Store'da da Silent Hill 1999, 31 TL ile satışta.

Konuyu saptırmayım neyse, iyi oyunlar hocam. İleriki serileri istek sırasıyla olmasa da tümünün gelmesini bekliyoruz.

Silent Hill (1999) için remake gelmesi lazım, o oyunun PC portu muhtemelen hiç yapılmayacaktır ama yapılıp da remaster gelse bile yaşını oldukça belli edecektir.

Remaster yerine Remake yapılıp Silent Hill Origins de ayrı bir parça olarak dahil edilip bir de ana senaryo, GBA için çıkmış olan Play Novel: Silent Hill versiyonundaki hikaye eklemeleriyle birlikte genişletilirse ve orijinal oyundaki atmosfere olabildiğince sadık kalınırsa (Bir de ayrı bir DLC ile ilk oyunun atmosferini ve karakter skinlerini Shattered Memories'e benzetecek ve Shattered Memories'teki gibi dolap devirmeli kovalamaca sekansları ekleyecek bir mod eklenirse) çok daha iyi olacaktır ama bu dediklerimden ne kadarını yapabilirler, onu kestiremiyorum.

Daha sonrasında da 3'ün ve 4'ün Remake'leri gelir. Ama Homecoming, Downpour, The Arcade ve Book of Memories için Remake'i bırakın, Remaster için bile bütçe ve vakit ayırmaya değmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…