Silent Hill 2 Remake Alınır mı?

Neredeyse hiç olmadı diyebilirim sadece anlık takılma oldu saniyelik o da dediğim gibi 25 saatlik oyunda 5-6 defa olmuştur. Sistemden sisteme fark ediyordur illa ki.

Bana göre en korkunç oyunları 3 ve 4'tür. Özellikle düşman tasarımı olarak çok değişik garabet yaratıkları vardı ve 4. oyundaki First Person bakış açılı, odanın içindeki oynanışı baya geriyordu beni.
Katılıyorum hocam gelmiş geçmiş en iyi psikolojik korku hayatta kalma oyunlarından biri, ilk 5'tedir bana göre. Silent Hill 2'yi zamanında PS2'de bitirmiştim baya etki bırakmıştı ama Seriye 4. oyunla girmiştim. Bence remaster yerine aynı bu şekilde 1,3,4 remake gelmesini isterim. Özellikle ilk oyuna kesin gelmesi sadece PS 1'de var oyun ve baya eski her bakımdan remaster kurtarmaz.

Ya şimdi 3.oyunu ben de çok severim Hatta Team Silent 4 le 3 aynı anda yapmaya başlamıştık dedilerdi ona benzer 3 bir dlc gibi bişeydi ben de seviyorum ama 4 kalitesini hiçbir sh veremiyor 2 le birlikte

Konu açılmışken bir şey sormak istiyorum, oyunun çoklu endingi olduğunu duydum. Prison Yard kısmında ki bulmaca sonunda iple asılırken ki 6 kısımdan oluşan yerler mi oluyor alternatif sonlar? oyunu bitirmediğim için spoiler yemeden merak ettim.

Yok onlarla alakası yok Bu sonlar senin efendime söyleyim can sağlığın Maria nın sağlığı tepkiler vb gibi şeylerden kaynaklı

Veya itemleri incelemen incelememen gibi bunlar gibi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@runawayjd

Bir çok etkileyen şey var, tek bir şey değil, bazen spesifik şeyler yapman gerekiyordu garip sonlar için. Orijinalde arkadaşın dediği gibi sağlık durumları falan etkiliyordu ama remake'te aynı mıdır bilmiyorum. Bloober ekstra 2 tane yeni alternatif son da eklemiş ama nedir bilmiyorum. Oyunu dün bitirdim, şimdi başarımlarını kasmaya çalışacağım bakalım.

Bunda da öyle maalesef fazla sağlık kullanma gibisinden ya da maria yı o kapalı yerde ziyaret et gibi ya da çarpma maria ya camları kırma hastane de ziyaret et bunlar etkiliyor

Bunda da öyle maalesef fazla sağlık kullanma gibisinden ya da maria yı o kapalı yerde ziyaret et gibi ya da çarpma maria ya camları kırma hastane de ziyaret et bunlar etkiliyor
Evet hocam tahmin ettim o kısmın sonunu etkilediğini, orada özel bir ara sahne giriyordu. Gözden kaçırılması mümkün yani.

Bizim bölgeye çok iyi fiyat çektiler. Oynanmasa hike teşekkür niyetine alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…