Silent Hill 2 Remake alınır mı?

loneytunes

Megapat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler dilerim, daha önce hiç sh oyunu oynamadım, birkaç gün önce PS5 hesabımda Deluxe Edition 1399 liraya almıştım indirimden. Henüz indirmedim ancak oynamaya başlamadan önce sormak istedim. Çünkü oyun konusunda kararsızım, normalde bir Resident Evil hayranıyım, Dead Space falan da güzeldir, bu sh oyunlarının hiç alakası bile olmayan bir tür olduğunu biliyorum. Çok daha farklılar en azından bunu biliyorum, anladığım kadarıyla tamamen hikaye odaklı ve en ufak bir ipucunu bile kaçırmaksızın, sadece insanın kendi içinde yaşadığı o mekanlardaki yalnızlığı çaresizliği o baskıyı falan anlatıyor.

Emin değilim yani bu oyunu sevenlerde gördüğüm yorumlar bu, ve bu tür incelemeleri gördükten sonra oyunu iade etme kararı aldım. Hiç başlamadan. Çünkü PS oyunlarında eğer oyunu indirip başlarsanız artık iade etme şansınız kalmıyor. Oyunda Türkçe dil desteği de olmadığı için ve oyunun en başarılı kısmı hikaye odaklı olduğu için ve sürekli metin okumalar üzerine falan sanırım olduğu için ve benim de aradığım tür bu olmadığı için sanırım bana uygun değil. Bana hitap etmediğini düşünüyorum eğer doğru anlamışsam oyunu iade etmeli miyim sizce? Bunu öğrenmek istiyordum, çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resident Evil mı bu notlarla anlatacak oynanışta ve sinematikler etkiliyor.

Resident Evil mı bu notlarla anlatacak oynanışta ve sinematikler etkiliyor.
İşte bilmiyorum ki birçok böyle inceleme gördüm bu yüzden çok kararsız kaldım iade edip etmeme konusunda, teşekkür ederim. RE serisini çok seviyorum o tür bir şey beklemek hata olur yani en azından aynı kategoride değillermiş bu yüzden elbette onun gibi aksiyon-korku beklentim yok ama kafam karışık, oynanış olarak nasıldır bilmiyorum.

Psikolojik korku bu seri hikaye olarak da ön planda zaten Resident Evil hiçbir zaman hikayesiyle ön planda olan bir tür değil Silent Hill karakterin psikolojisini yansıtır hikâyesini sana anlatır herkesin karanlık geçmişini diğer yüzünü gösterir bir karakter sapik olabilirken diğeri masum olabilir.

Anladım çok teşekkür ediyorum, o halde iade ediyorum çünkü bu kadar psikolojik korku bana göre değil, değerli cevabınız için çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…