AliKilicc Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #1 Merhaba, Silent Hill 2'yi 1 buçuk saat falan deneyim edebildim. Sopa ile vuruş hissi vs. çok güzel oyunda. Dark Souls 3 Deluxe Edition almak için iade etsem mi bilemedim. Sizin düşünceleriniz, tavsiyeleriniz neler?
Merhaba, Silent Hill 2'yi 1 buçuk saat falan deneyim edebildim. Sopa ile vuruş hissi vs. çok güzel oyunda. Dark Souls 3 Deluxe Edition almak için iade etsem mi bilemedim. Sizin düşünceleriniz, tavsiyeleriniz neler?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 8 Ekim 2024 #2 Sosyalde gördüğüm en zor soru. Muhtemelen DS3’ün DLC’sini daha fazla oynarsın.
Imagishi Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #3 Souls türüne aşina değilsen çok fena zorlar Souls türüne aşina değilsen çok fena zorlar
AliKilicc Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #4 Imagishi dedi: Souls türüne aşina değilsen çok fena zorlar Souls türüne aşina değilsen çok fena zorlar Genişletmek için tıkla... Elden Ring 280 saat. Her böyle zor şöyle zor diye yorum atana yazıyorum bunu
Imagishi dedi: Souls türüne aşina değilsen çok fena zorlar Souls türüne aşina değilsen çok fena zorlar Genişletmek için tıkla... Elden Ring 280 saat. Her böyle zor şöyle zor diye yorum atana yazıyorum bunu
Imagishi Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #5 AliKilicc dedi: Elden Ring 280 saat. Her böyle yorum atana yazıyorum bunu Genişletmek için tıkla... O zaman kesin alın hocam. Bende 2 gün önce Elden Ring bitirdim Dark Souls 3 geçtim çok sariyor
AliKilicc dedi: Elden Ring 280 saat. Her böyle yorum atana yazıyorum bunu Genişletmek için tıkla... O zaman kesin alın hocam. Bende 2 gün önce Elden Ring bitirdim Dark Souls 3 geçtim çok sariyor
AliKilicc Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #6 Shahdee dedi: Sosyalde gördüğüm en zor soru. Muhtemelen DS3’ün DLC’sini daha fazla oynarsın. Genişletmek için tıkla... Oyunun DLC'sini bile daha uzun oynarsın diyorsun yani.
Shahdee dedi: Sosyalde gördüğüm en zor soru. Muhtemelen DS3’ün DLC’sini daha fazla oynarsın. Genişletmek için tıkla... Oyunun DLC'sini bile daha uzun oynarsın diyorsun yani.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 8 Ekim 2024 #7 AliKilicc dedi: Oyunun DLC'sini bile daha uzun oynarsın diyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Evet.
AliKilicc dedi: Oyunun DLC'sini bile daha uzun oynarsın diyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Evet.