Silent Hill 2 remake oynanır mı?

MehmetKom

Decapat
Daha fazla  
Kontrol ettiğimde boyutu yüksek değil. İndirir silerim ama merak ettiğim şey Resident Evil tarzı mı, Alan Wake tarzı mı yoksa tamamen farklı mı? Bilen arkadaşlar destek olursa sevinirim. Korku oyunu ise derecesi nedir? Aksiyondan çok hikaye seven biriyim.

Oynanır gerçekten çok başarılı bir Remake olmuş. Boss savaşlarında da çok dar alanda köşeye geç sık sistemini değiştirmişler. Aksiyon odaklı da değil çok hikaye-aksiyon dengesi gayet güzel.

Korku oyunu da böyle çok üst seviye bir korku bekleme Resident Evil Village civarı bir korku atmosferi var.

Tarza gelirsek Resident Evil e biraz daha benzettim ben şahsen ancak tam RE gibi değil yani RE craft sistemine çok odaklanıyor bu oyun pek öyle değil. Yani bu daha çok ara bulmacalar, atmosfer odaklı silah-item bulup aksiyona karışmaktan ziyade.

Tam olarak içi jumpscare dolu bir korku oyunu değil daha çok psikoloji bozucu türden hocam. Gerilimi çok iyi veriyor ve ortamlar insanı aşırı derece de rahatsız ediyor. Hikayesi zaten oldukça güzel. Bence alınır.

Silent Hill 2 aksiyon baz değil hikaye odaklı bulmaca çözmeli psikolojik gerilim oyunu. Oyunda 7 son var remekde 2 son daha eklemiş yapımcılar diye duydum. Farklı sonlara bulduğunuz notlar ve ipuçları veya aldığınız eşyaları inceleyerek ulaşabiliyorsunuz. Ben çok başarılı buldum.

Oyun ne Re gibi ne Alan Wake gibi hikaye odaklı puzzle lı

Kendim de oynadım fakat belli bir yerden sonra sıkılıp sildim. Re gibi ama tam öyle de değil denemekten zarar gelmez gerçekten başarılı remake ama benim hoşuma gitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…