Çözüldü Silent Hill 2 Remake'de DLSS & FSR ve Frame Generation ayarı yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XxXsveqq

Centipat
Daha fazla  
Silent Hill 2 Remake de Frame Generation ayarı gözükmüyor DLSS ve FSR 3 ikisini de denedim ama hala Frame Generation ayarı gözükmüyor. Ne yapmam lazım?

Ekran kartım RTX 4050.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (577).png
    776,7 KB · Görüntüleme: 37
  • Ekran Görüntüsü (578).png
    771,3 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran görüntüsü 2025-04-23 161500.png
    301,3 KB · Görüntüleme: 33
Çözüm
Hocam sanırım benim Steam sorunlu Jurassic World Evolution 2 de DLSS ayarı gözükmüyor aynı şekil 2 gündür planet zoo oyununa girerken "sorry something went wrong" hatası alıyorum hep.

Windows ayarlarından, "hardware-accelerated GPU scheduling" kapalı ise açıp deneyin.
Kurulum yolu Steam gösterse de sorayım, oyun korsan mı? Frame Generation özelliği launch patch ile gelmemişti.

1.07 son sürüm, 1.04 sürümü ile de Frame Generation gelmişti.

Hocam sanırım benim Steam sorunlu jurassic world evolution 2 de DLSS ayarı gözükmüyor aynı şekil 2 gündür planet zoo oyununa girerken "sorry something went wrong" hatası alıyorum hep.

Hocam sanırım benim Steam sorunlu Jurassic World Evolution 2 de DLSS ayarı gözükmüyor aynı şekil 2 gündür planet zoo oyununa girerken "sorry something went wrong" hatası alıyorum hep.

Windows ayarlarından, "hardware-accelerated GPU scheduling" kapalı ise açıp deneyin.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…