XxXsveqq Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 123 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #1 Silent Hill 2 Remake de Frame Generation ayarı gözükmüyor DLSS ve FSR 3 ikisini de denedim ama hala Frame Generation ayarı gözükmüyor. Ne yapmam lazım? Ekran kartım RTX 4050. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (577).png 776,7 KB · Görüntüleme: 37 Ekran Görüntüsü (578).png 771,3 KB · Görüntüleme: 34 Ekran görüntüsü 2025-04-23 161500.png 301,3 KB · Görüntüleme: 33
Silent Hill 2 Remake de Frame Generation ayarı gözükmüyor DLSS ve FSR 3 ikisini de denedim ama hala Frame Generation ayarı gözükmüyor. Ne yapmam lazım? Ekran kartım RTX 4050.
Çözüm runawayjd 24 Nisan 2025 XxXsveqq dedi: Hocam sanırım benim Steam sorunlu Jurassic World Evolution 2 de DLSS ayarı gözükmüyor aynı şekil 2 gündür planet zoo oyununa girerken "sorry something went wrong" hatası alıyorum hep. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından, "hardware-accelerated GPU scheduling" kapalı ise açıp deneyin.
XxXsveqq dedi: Hocam sanırım benim Steam sorunlu Jurassic World Evolution 2 de DLSS ayarı gözükmüyor aynı şekil 2 gündür planet zoo oyununa girerken "sorry something went wrong" hatası alıyorum hep. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından, "hardware-accelerated GPU scheduling" kapalı ise açıp deneyin.
runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 665 Çözümler 3 23 Nisan 2025 #2 Kurulum yolu Steam gösterse de sorayım, oyun korsan mı? Frame Generation özelliği launch patch ile gelmemişti. Artı 0 Eksi
Kurulum yolu Steam gösterse de sorayım, oyun korsan mı? Frame Generation özelliği launch patch ile gelmemişti.
KS KS XxXsveqq Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 123 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #3 runawayjd dedi: Kurulum yolu Steam gösterse de sorayım, oyun korsan mı? Frame Generation özelliği launch patch ile gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Aile paylaşımından indirmiştim Steam de. Artı 0 Eksi
runawayjd dedi: Kurulum yolu Steam gösterse de sorayım, oyun korsan mı? Frame Generation özelliği launch patch ile gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Aile paylaşımından indirmiştim Steam de.
runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 665 Çözümler 3 23 Nisan 2025 #4 XxXsveqq dedi: Aile paylaşımından indirmiştim Steam de. Genişletmek için tıkla... 1.07 son sürüm, 1.04 sürümü ile de Frame Generation gelmişti. Artı 0 Eksi
XxXsveqq dedi: Aile paylaşımından indirmiştim Steam de. Genişletmek için tıkla... 1.07 son sürüm, 1.04 sürümü ile de Frame Generation gelmişti.
KS KS XxXsveqq Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 123 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #5 runawayjd dedi: 1.07 son sürüm, 1.04 sürümü ile de Frame Generation gelmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım benim Steam sorunlu jurassic world evolution 2 de DLSS ayarı gözükmüyor aynı şekil 2 gündür planet zoo oyununa girerken "sorry something went wrong" hatası alıyorum hep. Artı 0 Eksi
runawayjd dedi: 1.07 son sürüm, 1.04 sürümü ile de Frame Generation gelmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım benim Steam sorunlu jurassic world evolution 2 de DLSS ayarı gözükmüyor aynı şekil 2 gündür planet zoo oyununa girerken "sorry something went wrong" hatası alıyorum hep.
runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 665 Çözümler 3 24 Nisan 2025 #6 XxXsveqq dedi: Hocam sanırım benim Steam sorunlu Jurassic World Evolution 2 de DLSS ayarı gözükmüyor aynı şekil 2 gündür planet zoo oyununa girerken "sorry something went wrong" hatası alıyorum hep. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından, "hardware-accelerated GPU scheduling" kapalı ise açıp deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
XxXsveqq dedi: Hocam sanırım benim Steam sorunlu Jurassic World Evolution 2 de DLSS ayarı gözükmüyor aynı şekil 2 gündür planet zoo oyununa girerken "sorry something went wrong" hatası alıyorum hep. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından, "hardware-accelerated GPU scheduling" kapalı ise açıp deneyin.
KS KS XxXsveqq Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 123 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #7 runawayjd dedi: Windows ayarlarından, "hardware-accelerated GPU scheduling" kapalı ise açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Öyle de denedim ama hala aynı. Artı 0 Eksi
runawayjd dedi: Windows ayarlarından, "hardware-accelerated GPU scheduling" kapalı ise açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Öyle de denedim ama hala aynı.
runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 665 Çözümler 3 24 Nisan 2025 #8 XxXsveqq dedi: Öyle de denedim ama hala aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun sürümünü kontrol eder misin? Artı 0 Eksi
XxXsveqq dedi: Öyle de denedim ama hala aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun sürümünü kontrol eder misin?
KS KS XxXsveqq Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 123 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #9 runawayjd dedi: Hocam oyun sürümünü kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Düzeldi şu an Steam hesabından çık gir yapınca oldu sağ olun yardımcı olduğunuz için. Artı 0 Eksi
runawayjd dedi: Hocam oyun sürümünü kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Düzeldi şu an Steam hesabından çık gir yapınca oldu sağ olun yardımcı olduğunuz için.