Spoiler yememek için hikaye videosuna bakmadım ama bugün yayınlanan gameplay videolarına baktım biraz, tam benim sevdiğim türde ve güzel duruyor. Bugün ön sipariş vereceğim Steam'den.
Hem Konami Steam'de direkt Valve'ın önerdiği bölgesel fiyatlandırmayı kullandığı için bizde 33 dolara (1100 TL) satıyor oyunu, globalde ise 70 dolara (2350 TL) yani global fiyatın yarısından da ucuza satılıyor. PlayStation'da ise bizde 2500 TL'ye satılıyor
Eki Görüntüle 2288275
Eki Görüntüle 2288274
Oyun Epic Games'de yokBen Epic Games'ten alacağım Steam küstüm.
Oyun Epic Games'te yok.
1100 TL alınabilir hocam.Spoiler yememek için hikaye videosuna bakmadım ama bugün yayınlanan gameplay videolarına baktım biraz, tam benim sevdiğim türde ve güzel duruyor. Bugün ön sipariş vereceğim Steam'den.
Hem Konami Steam'de direkt Valve'ın önerdiği bölgesel fiyatlandırmayı kullandığı için bizde 33 dolara (1100 TL) satıyor oyunu, globalde ise 70 dolara (2350 TL) yani global fiyatın yarısından da ucuza satılıyor. PlayStation'da ise bizde 2500 TL'ye satılıyor
Eki Görüntüle 2288275
Eki Görüntüle 2288274
Olsun geldiğinde alırım hocam Gabe Newell ban attı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.