Meroxy Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 Myabandonware isimli siteden Silent Hill 2 director s cut indirdim ve oynarken hücum tuşunu bulamıyorum. Her türlü kombinasyonu denedim ve ayarlardan baktım ama yok olmuyor. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
Myabandonware isimli siteden Silent Hill 2 director s cut indirdim ve oynarken hücum tuşunu bulamıyorum. Her türlü kombinasyonu denedim ve ayarlardan baktım ama yok olmuyor. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
beyaz kedi Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #2 Hücum tuşu derken etkileşim mi hem etkileşim hem de düşmanlara vurma tuşu Önce düşmana kilitlenip sonra normal etkileşim tuşuna basmanız gerek.
Hücum tuşu derken etkileşim mi hem etkileşim hem de düşmanlara vurma tuşu Önce düşmana kilitlenip sonra normal etkileşim tuşuna basmanız gerek.
Meroxy Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #3 Etkileşim beyaz kedi dedi: Hücum tuşu derken etkileşim mi hem etkileşim hem de düşmanlara vurma tuşu Önce düşmana kilitlenip sonra normal etkileşim tuşuna basmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Etkileşim tuşu space, kitlenmek derken aim tuşunu mu kastetdiniz?
Etkileşim beyaz kedi dedi: Hücum tuşu derken etkileşim mi hem etkileşim hem de düşmanlara vurma tuşu Önce düşmana kilitlenip sonra normal etkileşim tuşuna basmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Etkileşim tuşu space, kitlenmek derken aim tuşunu mu kastetdiniz?
beyaz kedi Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #4 Meroxy dedi: Etkileşim. Etkileşim tuşu space, kitlenmek derken aim tuşunu mu kastettiniz? Genişletmek için tıkla... Aynı şey bir de ayarlarda teker teker bir daha deneyin gözünüzden kaçmıştır.
Meroxy dedi: Etkileşim. Etkileşim tuşu space, kitlenmek derken aim tuşunu mu kastettiniz? Genişletmek için tıkla... Aynı şey bir de ayarlarda teker teker bir daha deneyin gözünüzden kaçmıştır.
Meroxy Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #5 beyaz kedi dedi: Aynı şey bir de ayarlarda teker teker bir daha deneyin gözünüzden kaçmıştır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler sayenizde buldum oynadım ve bitirdim.
beyaz kedi dedi: Aynı şey bir de ayarlarda teker teker bir daha deneyin gözünüzden kaçmıştır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler sayenizde buldum oynadım ve bitirdim.