Sürprizbozan İnceleme Silent Hill 3 mükemmelliği

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Teşekkürler. Daha yeni çıkan AAA oyunları oynamadım. Kafam dolu bu aralar işten eve yapıp duruyorum. Pc açtığımda da R6 veya Overwatch 2 giriyorum. Elimdeki oyunları falan güzelce liste yapıp tekrar offline olayına girişmem lazım.

Rica ederim. Umarım yapacağınız listeyi keyfini çıkara çıkara, iş güç koşuşturmacasının aklınızın bir yerinde sizi meşgul etmeyeceği bir şekilde bitirebilirsiniz.

1 ve 2 lazım mı bunu oynamak için? Yoksa ayrı bir hikaye mi anlatıyor. Ben sadece SH1 denemiştim ve çok rahatsız etmişti oynarken içim daralıyordu.

1 ve 2 lazım mı bunu oynamak için? Yoksa ayrı bir hikaye mi anlatıyor. Ben sadece SH1 denemiştim ve çok rahatsız etmişti oynarken içim daralıyordu.
Hikayesi için oynayacaksanız birinci oyundaki hikayeyi bilmeniz lazım. Oynarken rahatsız oluyorsanız da birinci oyunun hikayesini anlatan kanallar illaki vardır veya İngilizceniz varsa ilk oyunun fandom sayfasını okuyarak da hikayeyi öğrenebilirsiniz.

İkinci oyunu oynamanıza gerek yoktur, zira ikinci oyunun hikayesi serideki diğer oyunlardan (en azından) spoiler'a maruz kalmadan oynayabileceğiniz ölçüde bağımsızdır.

Grafik haricinde 90'lardan kalma sistemli oyunları siz seversiniz anca.

Hangi oyunları 90'lardan kalmaymış göster bakalım ben de öğrenirim hem. Zelda'nın ki gibi özgür ve sonsuz olanaklı bir açık dünya çıktı mı batıda ben hiç göremedim vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…