Salvador17 Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:00 #11 Oyun nasıl oynanır mı? Silent hill 2 yi oynamıştım ve epey beğenmiştim
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.168 Çözümler 7 Dün 19:11 #12 Salvador17 dedi: Oyun nasıl oynanır mı? Silent hill 2 yi oynamıştım ve epey beğenmiştim Genişletmek için tıkla... Hikayesi çok ve atmosferi çok övülüyor ayrıca fiyatı gayet uykun bence denenir.
Salvador17 dedi: Oyun nasıl oynanır mı? Silent hill 2 yi oynamıştım ve epey beğenmiştim Genişletmek için tıkla... Hikayesi çok ve atmosferi çok övülüyor ayrıca fiyatı gayet uykun bence denenir.
HOPES7AR Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:15 #13 Sizde de bu uyarıyı veriyor mu? Satın alma kısmına gidilmiyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-12-16 191238.png 40,5 KB · Görüntüleme: 20
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.168 Çözümler 7 Dün 19:21 #14 HOPES7AR dedi: Sizde de bu uyarıyı veriyor mu? Satın alma kısmına gidilmiyor. Genişletmek için tıkla... Resident Evil 4 satın alabiliyorum ancak Silent Hill f alamıyorum sanırım stokları bitti. Düzenli olarak kontrol etmek lazım herhalde stok durumunu.
HOPES7AR dedi: Sizde de bu uyarıyı veriyor mu? Satın alma kısmına gidilmiyor. Genişletmek için tıkla... Resident Evil 4 satın alabiliyorum ancak Silent Hill f alamıyorum sanırım stokları bitti. Düzenli olarak kontrol etmek lazım herhalde stok durumunu.
HOPES7AR Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:22 #15 Hiroo dedi: Resident Evil 4 satın alabiliyorum ancak Silent Hill f alamıyorum sanırım stokları bitti. Düzenli olarak kontrol etmek lazım herhalde stok durumunu. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekil Silent Hill f Deluxe de satın alınabiliyor. Ama bu indirimli versiyonu alınmıyor.
Hiroo dedi: Resident Evil 4 satın alabiliyorum ancak Silent Hill f alamıyorum sanırım stokları bitti. Düzenli olarak kontrol etmek lazım herhalde stok durumunu. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekil Silent Hill f Deluxe de satın alınabiliyor. Ama bu indirimli versiyonu alınmıyor.
Y yaboxo4824 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.312 Çözümler 4 Dün 21:24 #16 Bu fiyata değecek bir oyun değil maalesef.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.168 Çözümler 7 Dün 22:46 #17 HOPES7AR dedi: Bende de aynı şekil Silent Hill f Deluxe de satın alınabiliyor. Ama bu indirimli versiyonu alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam şuan alınabiliyor.
HOPES7AR dedi: Bende de aynı şekil Silent Hill f Deluxe de satın alınabiliyor. Ama bu indirimli versiyonu alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam şuan alınabiliyor.
Semih Karataş Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL i5-12400F/ ZOTAC RTX 4060 TI 8GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Dün 22:47 #18 Hiroo dedi: Gayet makul bir fiyat. Bu oyun 80 euro fiyata satılıyor Avrupa'da. https://www.greenmangaming.com/tr/games/silent-hill-f-pc/ Eki Görüntüle 2622731 Genişletmek için tıkla... Alınmaz bence gereksiz oyun.
Hiroo dedi: Gayet makul bir fiyat. Bu oyun 80 euro fiyata satılıyor Avrupa'da. https://www.greenmangaming.com/tr/games/silent-hill-f-pc/ Eki Görüntüle 2622731 Genişletmek için tıkla... Alınmaz bence gereksiz oyun.
HOPES7AR Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:50 #19 Hiroo dedi: Tamam şu an alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bende hala alınmıyor aynı uyarı devam ediyor.
Hiroo dedi: Tamam şu an alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bende hala alınmıyor aynı uyarı devam ediyor.