Silent Hill F alınır mı?

Silent Hill F alınır mı?

  • DL The Beast Al

    Oy: 7 38,9%
  • Silent Hill F Al

    Oy: 7 38,9%
  • Cronos Al

    Oy: 8 44,4%

  • Oy verenlerin toplamı
    18
Cronos'u geçen hafta bitirdim, Korku-aksiyon-hayatta kalma türünü seven biri olarak baya beğendim oyunu. Microsoft Store'dan hatalı fiyattan almıştım. İndirime girince Steam'den de alıp oynamak istiyorum, normalde yapmam böyle şeyler ama oyunu çok beğendiysem Steam kütüphaneme de eklemek istiyorum.

Silent Hill serisi favorilerim arasındadır zaten, Silent Hill f'i ön sipariş etmiştim. Beğeneceğimden de eminim çünkü aksiyon sistemi çok takıldığım bir durum değil. Atmosfer hikaye sürükleyicilik ve oyunun vermiş olduğu gerilime daha çok önem veriyorum. 36 dolar yerel fiyatlandırma gayet makul, eğer 70 dolar olsaydı büyük ihtimal ya indirim beklerdim ya da key sitelerinden ucuza bulmaya çalışırdım.
 

Elinize canınıza sağlık hocam. Aklımdaki neredeyse bütün soruları cevapladınız ama ben kararsız bir insan olduğum için yine karar veremedim. Ayın 29'unda sonbahar indirimleri başlayacak onları bekleyip Wukong'un ne kadar indirime girdiğine bakacağım ve ona göre karar verip birini alacağım. Tekrardan teşekkür ediyorum.


Şu an da hâlâ kararsızlık içindeyim hocam. Silent Hill alıp oynanıştan taviz verip psikolojik hikayeye mi dalsam, cronos alıp kaynakları dikkatli harcayarak korkuyu güzelce hissedip mi gitsem yoksa bu ikisini bir kenara bırakıp açık dünyanın ve güzel grafiklerin tadını çıkararak zombi parçalayarak DL The Beast mi alsam hiç emin değilim.
 
Son düzenleme:
Hocam dün Silent Hill f'e biraz başladım ilk bir saatini falan oynadım baya hoşuma gitti gece olsun da PC başına oturup oynayayım diye iple çekiyorum. Ben korku türünü çok sevdiğim için tercihlerim Cronos ve SH olurdu. Dying Light serisini de severim ama DLC'den hallice bir oyuna 45 dolar fazla geliyor onu indirimde alırım diye sonraya bıraktım. Cronos için de 45 dolar fazla indirim beklenir, ben Xbox uygulamasından bitirmeme rağmen Steam'den de alacağım güzel bir indirime girince. Kısacası hangi oyun türü sizi daha çok çekiyorsa ona öncelik verin fiyat sorununuz yoksa fiyat olarak şu an en mantıklı seçin Silent Hill gibi.
 

Hocam şöyle bir sıkıntı var ki dün gece Marvel Spider-Man 2'de indirime girdi ve Black Myth: Wukong'da aynı şekilde listeme girdi. O yüzden iyice kararsız kaldım.
 
Hocam şöyle bir sıkıntı var ki dün gece Marvel Spider-Man 2'de indirime girdi ve Black Myth: Wukong'da aynı şekilde listeme girdi. O yüzden iyice kararsız kaldım.
Hocam oyunu bitirdim fakat nedense hikayede kafamda çok fazla soru işaretleri kaldı nedense hiç tatmin olamadım tam olarak hikayeyi çözebilmiş değilim silent hill 2 de böyle bir sorun yaşamamıştım fakat bu oyunun hikayesi fazlasıyla karışık geldi. Göz önünde bulundurun.
 



Bismillah dedim başladım hocam bende şimdi. Görelim bakalım nasılmış.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…