emrekingxd Femtopat Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 13 Pazartesi 13:12 #1 Oyun 3 gün sonra çıkış yapıyor Türkçe yama yapan arkadaşlar varsa çok iyi olur.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.199 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 13:19 #2 Yakında çıkar.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.164 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 13:24 #3 @emrekingxd oyun çıkmadan nasıl Türkçe yama yapılabilir? Oyun çıkış yaptıktan sonra illaki yama yapılır.
@emrekingxd oyun çıkmadan nasıl Türkçe yama yapılabilir? Oyun çıkış yaptıktan sonra illaki yama yapılır.
emrekingxd Femtopat Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 13 Pazartesi 13:27 #4 Yerayay dedi: @emrekingxd oyun çıkmadan nasıl Türkçe yama yapılabilir? Oyun çıkış yaptıktan sonra illaki yama yapılır. Genişletmek için tıkla... Zaten bende onu soruyorum oyunu satın alanlar için 48 saat oynanış mevcut oyun cıkar cıkmaz yama yapılan oyunlar var
Yerayay dedi: @emrekingxd oyun çıkmadan nasıl Türkçe yama yapılabilir? Oyun çıkış yaptıktan sonra illaki yama yapılır. Genişletmek için tıkla... Zaten bende onu soruyorum oyunu satın alanlar için 48 saat oynanış mevcut oyun cıkar cıkmaz yama yapılan oyunlar var
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.164 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 15:38 #5 @emrekingxd çevirmenlerin oluşturduğu forumlara, istek konusu açsan daha iyi gibi.
VolkTyson Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 528 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 09:05 #6 Merhaba arkadaşlar, Calypso ekibi olarak yamayı paylaştık. Aşağıya konu linkini bırakıyorum. İyi oyunlar dileriz... Silent Hill F Türkçe Yama
Merhaba arkadaşlar, Calypso ekibi olarak yamayı paylaştık. Aşağıya konu linkini bırakıyorum. İyi oyunlar dileriz... Silent Hill F Türkçe Yama
0xGannicus Picopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 10:10 #7 Selamlar, Apex olarak yapay zekâ çevirisini sitemizde yayınladık. El/insan çevirisi ise şu an test aşamasında. Akşama doğru yayınlamayı planlıyoruz. SILENT HILL f Türkçe Yama
Selamlar, Apex olarak yapay zekâ çevirisini sitemizde yayınladık. El/insan çevirisi ise şu an test aşamasında. Akşama doğru yayınlamayı planlıyoruz. SILENT HILL f Türkçe Yama
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.164 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 11:51 #8 @VolkTyson @0xGannicus Ellerinize sağlık, hangi yamayı kullanacağız şimdi.