Rica ederiz, umarım keyifle oynarsın. İyi oyunlarHızlı destek için teşekkürler. Silent Hill 2'den sonra bunda da rahatça oynayabileceğimiz yama olması iyi oldu.
Merhaba yamayı kullandınız mı? beğendiniz mi?Hızlı destek için teşekkürler. Silent Hill 2'den sonra bunda da rahatça oynayabileceğimiz yama olması iyi oldu.
Merhaba oyun henüz çıkmadığı için deneyimleyemedim, üzgünüm.Merhaba yamayı kullandınız mı? beğendiniz mi?
Tekrardan merhabalar. Yamayı başkaları da gelip bakabilsin diye sesli kanalda yayın açarak sunucuda denedim ve anlaşılabilir fakat oyun deneyimini çok da etkilemeyen 2 küçük hataya denk geldim, kendilerine düzeltebilmeleri için ilettim. Yama bence bu haliyle de iyi durumda fakat oyunları steam'den satın almadan önce genelde 1-1.5 saati aşmadan burada söyleyemeyeceğim yollardan oynadığımdan ötürü şu an oynayamayacağım. Genelde yama çıkınca ilgilendiğim oyunları indirip dener ve oyunun yaması sorun teşkil etmezse veyahut oyunu beğenirsem satın alıp oynarım ve Silent Hill f'i şahsen 2'den daha çok sevdim şu an için ve kesinlikle alacağım. Oynanış olarak henüz yorum yapamayacak durumdayım fakat biraz garip hissettiriyor diyebilirim. Oynadığımdan emin olabilmeniz adına oyundaki yerlerden aldığım ekran görüntülerini, ekran görüntülerinin kayıtlı olduğu yeri ve oyunun dosya yerini kanıt olarak bıraktım. Bunu neden yaptığıma gelecek olursak, bazı kimselerin oyun içinden yamayla oynadıkları bir ekran görüntüsü ya da yamanın kendisiyle oynadıkları bir video paylaşmadan diğer çeviri gruplarına rahatsız edici ithamlarda bulunduklarını gördüm. Oynayarak yorum yaptığımı gösterebilmek adına bu yolu izledim. Silent Hill f konusunda herkese şimdiden iyi eğlenceler dilerim.Merhaba yamayı kullandınız mı? beğendiniz mi?
Geri dönüşün için teşekkür ederiz. Açıklayıcı ve bilgilendirici bir mesaj yazdığın için de teşekkür ederiz. Geri bildirilen ufak tefek şeyleri de güncelledik ve v2 olarak paylaşacağız. Umarım oyunu da seversin ve keyifli vakit geçirirsin.Merhaba oyun henüz çıkmadığı için deneyimleyemedim, üzgünüm.
Tekrardan merhabalar. Yamayı başkaları da gelip bakabilsin diye sesli kanalda yayın açarak sunucuda denedim ve anlaşılabilir fakat oyun deneyimini çok da etkilemeyen 2 küçük hataya denk geldim, kendilerine düzeltebilmeleri için ilettim. Yama bence bu haliyle de iyi durumda fakat oyunları steam'den satın almadan önce genelde 1-1.5 saati aşmadan burada söyleyemeyeceğim yollardan oynadığımdan ötürü şu an oynayamayacağım. Genelde yama çıkınca ilgilendiğim oyunları indirip dener ve oyunun yaması sorun teşkil etmezse veyahut oyunu beğenirsem satın alıp oynarım ve Silent Hill f'i şahsen 2'den daha çok sevdim şu an için ve kesinlikle alacağım. Oynanış olarak henüz yorum yapamayacak durumdayım fakat biraz garip hissettiriyor diyebilirim. Oynadığımdan emin olabilmeniz adına oyundaki yerlerden aldığım ekran görüntülerini, ekran görüntülerinin kayıtlı olduğu yeri ve oyunun dosya yerini kanıt olarak bıraktım. Bunu neden yaptığıma gelecek olursak, bazı kimselerin oyun içinden yamayla oynadıkları bir ekran görüntüsü ya da yamanın kendisiyle oynadıkları bir video paylaşmadan diğer çeviri gruplarına rahatsız edici ithamlarda bulunduklarını gördüm. Oynayarak yorum yaptığımı gösterebilmek adına bu yolu izledim. Silent Hill f konusunda herkese şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
Ek olarak oynanışı da görüp sileyim dedim ve şu an için souls-like bir oyun neyse bundan da mekanikler olarak o hissiyatı alıyorum fazlasıyla.
Merhaba oyun henüz çıkmadığı için deneyimleyemedim, üzgünüm.
Tekrardan merhaba. Yamayı başkaları da gelip bakabilsin diye sesli kanalda yayın açarak sunucuda denedim ve anlaşılabilir fakat oyun deneyimini çok da etkilemeyen 2 küçük hataya denk geldim, kendilerine düzeltebilmeleri için ilettim. Yama bence bu haliyle de iyi durumda fakat oyunları Steam'den satın almadan önce genelde 1-1.5 saati aşmadan burada söyleyemeyeceğim yollardan oynadığımdan ötürü şu an oynayamayacağım. Genelde yama çıkınca ilgilendiğim oyunları indirip dener ve oyunun yaması sorun teşkil etmezse veyahut oyunu beğenirsem satın alıp oynarım ve Silent Hill F'i şahsen 2'den daha çok sevdim şu an için ve kesinlikle alacağım. Oynanış olarak henüz yorum yapamayacak durumdayım fakat biraz garip hissettiriyor diyebilirim. Oynadığımdan emin olabilmeniz adına oyundaki yerlerden aldığım ekran görüntülerini, ekran görüntülerinin kayıtlı olduğu yeri ve oyunun dosya yerini kanıt olarak bıraktım. Bunu neden yaptığıma gelecek olursak, bazı kimselerin oyun içinden yamayla oynadıkları bir ekran görüntüsü ya da yamanın kendisiyle oynadıkları bir video paylaşmadan diğer çeviri gruplarına rahatsız edici ithamlarda bulunduklarını gördüm. Oynayarak yorum yaptığımı gösterebilmek adına bu yolu izledim. Silent Hill f konusunda herkese şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
Ek olarak oynanışı da görüp sileyim dedim ve şu an için souls-like bir oyun neyse bundan da mekanikler olarak o hissiyatı alıyorum fazlasıyla.
Bu siteyi yeni keşfettim ve Türkçe yamaları çok iyi ve kurulumu da çok basit. Ellerinize sağlık cidden.
Oyunun ilk 1 saatini deneyimlediğim için ilerisinde böyle olmayacağını düşünmüştüm ama 20-30 saat gömen arkadaşımı 2.5 saat izlediğimde benimle aynı şeyleri yaptığını fark ettim ve oynanış olarak çok da çeşitlilik sağlamadığını anladığımdan şu an diğer oyunlara öncelik vermeye karar verdim şahsen. Genelde bir seriden oyun alınca hepsini alırım o yüzden f başlangıcı dışında güzel gelmediğinden size saçma gelebilecek bir sebepten ötürü 2'yi yakın zamanda alamam... Ayrıca yamanın oyunun ortalarındaki 2.5 saatlik izlediğim yerde dahi sorunsuz olduğunu fark ettim. Sadece tek bir yerde çeviri farklı olabilir mi acaba diye düşündüm ve iletişime geçtim ama onda da Japonya'daki bir durumun dünya çapında bilinen bir şey olmadığından dolayı sorun çıkardığına kanaat getirip düzeltilmesinden vazgeçtim.Bende oyunu yaklaşık 40 dk oynadım bana oyun çok hantal geldi, şahsen Silent Hill 2 daha güzeldi.