0xGannicus Picopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #11 Yusuf38k dedi: Korsan versiyonla uyumlu değil sanırım. Ben satın aldım çalışmadı Genişletmek için tıkla... Uyumlu. Discord sunucumuza yazmıştınız, cevap yazdım ama dönmediniz, yardımcı olacaktım. mustafaxbb dedi: deneyen varmı güvenilirmi? Genişletmek için tıkla... Selamlar, birkaç yayıncı yamamızla oynuyor. Şu videolara göz atabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yusuf38k dedi: Korsan versiyonla uyumlu değil sanırım. Ben satın aldım çalışmadı Genişletmek için tıkla... Uyumlu. Discord sunucumuza yazmıştınız, cevap yazdım ama dönmediniz, yardımcı olacaktım. mustafaxbb dedi: deneyen varmı güvenilirmi? Genişletmek için tıkla... Selamlar, birkaç yayıncı yamamızla oynuyor. Şu videolara göz atabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et