Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.212 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #11 MotoCBR dedi: Hortlatıyorum ama ekran kartına da aynısını yaparsak ekran kartının performansı artar mı? Genişletmek için tıkla... RAM'i silgi ile silmek performans arttırmaz. Sistem RAM'i görmediğinde yapılan bir yöntem.
MotoCBR dedi: Hortlatıyorum ama ekran kartına da aynısını yaparsak ekran kartının performansı artar mı? Genişletmek için tıkla... RAM'i silgi ile silmek performans arttırmaz. Sistem RAM'i görmediğinde yapılan bir yöntem.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 19 Haziran 2022 #12 Troll değil. Eski ramların bakır uçları korozyonlanıp temassızlık yaptığı için silgiyle silerek temizlenilebilir.
Troll değil. Eski ramların bakır uçları korozyonlanıp temassızlık yaptığı için silgiyle silerek temizlenilebilir.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.302 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #13 MotoCBR dedi: Hortlatıyorum ama ekran kartınada aynısını yaparsak ekran kartı performansı artar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır artmaz.
MotoCBR dedi: Hortlatıyorum ama ekran kartınada aynısını yaparsak ekran kartı performansı artar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır artmaz.
E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #14 Elektrikci_Hasan dedi: Kasete dil atıyorduk dillemeyince stabil çalışmıyordu Mario. @Isimsizkullanici293857 Tam tersine iyi gelir. Yalnız sildikten sonra silgi parçaları kalmasın üstünde. Genişletmek için tıkla... helelelele lazım
Elektrikci_Hasan dedi: Kasete dil atıyorduk dillemeyince stabil çalışmıyordu Mario. @Isimsizkullanici293857 Tam tersine iyi gelir. Yalnız sildikten sonra silgi parçaları kalmasın üstünde. Genişletmek için tıkla... helelelele lazım
nicolasjockson Femtopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #15 DDR4 de işe yarıyomu
Medusa1423 Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 154 Çözümler 2 8 Mart 2025 #16 nicolasjockson dedi: DDR4 de işe yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Fark etmez.