Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 6 Nisan 2021 #1 Bir foruma rastladım, forumun adı Silicone Forum. Burdan çoğu üye orada da var. Forum gerçek mi, değil mi? Lütfen insan gibi cevap verin, merakımdan soruyorum. Son düzenleme: 6 Nisan 2021
Bir foruma rastladım, forumun adı Silicone Forum. Burdan çoğu üye orada da var. Forum gerçek mi, değil mi? Lütfen insan gibi cevap verin, merakımdan soruyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Nisan 2021 #2 Gördüğüm kadarı ile gerçek ve foruma buradan ulaşılabiliyor: Silicone-Forum Türkiye'nin yenilikçi teknoloji ağırlıklı forumu! www.silicone-forum.com Katılmak isteyenler varsa girip üye olabilir. Rekabet güzeldir
Gördüğüm kadarı ile gerçek ve foruma buradan ulaşılabiliyor: Silicone-Forum Türkiye'nin yenilikçi teknoloji ağırlıklı forumu! www.silicone-forum.com Katılmak isteyenler varsa girip üye olabilir. Rekabet güzeldir