UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.843 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 15 Nisan 2023 #1 Şerit LED'in üzerini kapatacak şekilde sıcak silikon sürersem şeritte bir arızaya yol açar mı?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #2 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Şerit LED'in üzerini kapatacak şekilde sıcak silikon sürersem şeritte bir arızaya yol açar mı? Genişletmek için tıkla... LED ısınmıyorsa sorun çıkaracağını sanmıyorum, güzel yalıtım olur. Artı 0 Eksi
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Şerit LED'in üzerini kapatacak şekilde sıcak silikon sürersem şeritte bir arızaya yol açar mı? Genişletmek için tıkla... LED ısınmıyorsa sorun çıkaracağını sanmıyorum, güzel yalıtım olur.
Ahmetisik0 Centipat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 122 Çözümler 1 15 Nisan 2023 #3 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Şerit LED'in üzerini kapatacak şekilde sıcak silikon sürersem şeritte bir arızaya yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun çıkmaz hocam gönül rahatlığı ile LED'in üzerine sıcak silikon işlemini yapailirsiniz. Artı 0 Eksi
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Şerit LED'in üzerini kapatacak şekilde sıcak silikon sürersem şeritte bir arızaya yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun çıkmaz hocam gönül rahatlığı ile LED'in üzerine sıcak silikon işlemini yapailirsiniz.