Silinden Oyunun Yer Kaplaması

ÖmerY.

Hectopat
Batman Arkham Origins adında oyunum var Steam'de. Oyuna şu linkten Batman: Arkham Origins Türkçe Yama türkçe yama indirdim. 13 GB boş yer istiyordu. İlk dikkat etmeden direk indirdim. Sonra bakdığımda fark ettim. 13 GB. Sadece türkçe yama 13 GB isteyemez diyerek yüklemeyi kapattım ama o süreye kadar inen 2GB boş yerim geri gelmedi. Oyuna kadar her şeyi sildim ama 2GB kullanmasam da kullanıyorum diye görünüyor. Ben bu 2GB'ı nasıl geri alabilirim? Son çare olarak format düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir indirme yazılımı değil de Chrome gibi veya herhangibir popüler tarayıcı ile indirdiyseniz indirdiğiniz konumda indirmeyi iptal ettiğinizde bazen kalıntı bir dosya kalabiliyor. Mesela Chrome tarayıcılarında indirme iptal edildiğinde ".crdownload" uzantılı dosya bazen silinmek yerine kalabiliyor. İndirme yaptığınız konumda bu tarz bir dosya varsa silin ama gözükmüyorsa "Klasör seçenekleri" üzerinden "Gizli dosyaları göster" seçeneğini işaretleyip "Korunan sistem dosyalarını gizle" tikini kaldırın. Sonrasında indirmeyi yaptığınız klasöre gidin oradan varsa dosyasını bulup siliniz.

Bu dosya hatalarının çoğu,Microsoft'tan en son yazılım güncellemelerini uygulayarak kolayca düzeltilebilir.Bununla birlikte,bazen,belirli hata türlerini onarmak zor olabilir.Daha karmaşık dosya sistemi hata sorunları için,genel çözümler şunlardır ;

1.Dosyaları bakım onarımlarını yapmak.
2.Uygulamayı tekrardan aynı yere yükleyip farklı bir programla kaldırmak.

Ayrıca sistem dosyası denetleyicisini kullanabilirsin buda bozuk ve eksik dosyalarını düzeltme amaçlı bir yazılımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…