PaxTeel Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #1 Diskimde bulunan bir kurtarma bölümü var ve bunu silmek istiyorum. Ama ne denediysem başaramadım o parçayı silip diski genişleteceğim ama silemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Diskimde bulunan bir kurtarma bölümü var ve bunu silmek istiyorum. Ama ne denediysem başaramadım o parçayı silip diski genişleteceğim ama silemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 29 Ocak 2021 #2 Onu silemezsin.
PaxTeel Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #3 Chitoge Kirisaki dedi: Onu silemezsin. Genişletmek için tıkla... Format bir çözüm mü peki
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 29 Ocak 2021 #4 PaxTeel dedi: Format bir çözüm mü peki. Genişletmek için tıkla... Hayır onu silmene Windows izin vermiyor zaten.
PaxTeel dedi: Format bir çözüm mü peki. Genişletmek için tıkla... Hayır onu silmene Windows izin vermiyor zaten.