Silinemeyen UkLog.dat dosyası

Sleatz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel(R) Core(TM) Ryzen 5 3600 Ekran Kartı: AMD Rx6600 Ram: 16GB RAM İşletim Sistemi: Windows 11 64 Bit Anakart: Asus Prime B450M-K
Meslek
Mekatronik Mühendisi
Merhaba arkadaşlar. Sizlerle bir sorunumu paylaşmak istiyorum, umarım yardımcı olabilirsiniz. C: Diskimde ne olduğunu bilmediğim bir dosya kendiliğinden oluştu. İnternetten az çok okuduğum kadarıyla dat. dosyaları başka uygulamalar tarafından oluşturulabiliyormuş fakat ne kadar incelesem de yapan uygulamayı bulamadım. Malwarebytes ile dosyayı taradığımda ise virüs değil diyor haliyle. Sonuçta başka bir uygulamanın oluşturduğu dosya (aslında dosya değil not defteri ile açtım yazı yazarak yer kaplıyor). Eraser, Unlocker gibi uygulamaları denedim fakat bir türlü silemedim.

dat.PNG

Başka bir çözümüm yok maalesef. :D
Yine de yardımcı olduğun için teşekkürler.
Bir süre bu sorunu düzeltmeye çalışacağım. Umarım siz de yardımcı bir fikir bulabilirsiniz. Zaten eğer düzelmez ise çözüm malum...😅
Arkadaşlar konuyu çözdüm ve tek çözüm format galiba :D. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Son düzenleme:
Kesin çözümü kendi oluşturduğum konuda yazdım:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı