Dark Owl Kilopat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 357 Çözümler 2 2 Eylül 2015 #1 Merhaba Arkadaşlar. iOS cihazımda Asphalt 8 oynuyorum. Çok oynamam ama ara sıra takılırım. Oyun hesabım yanlışlıkla silindi. (Benden habersiz) Ben nasıl hesabımı ve içindekileri geri kurtarabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2015
Merhaba Arkadaşlar. iOS cihazımda Asphalt 8 oynuyorum. Çok oynamam ama ara sıra takılırım. Oyun hesabım yanlışlıkla silindi. (Benden habersiz) Ben nasıl hesabımı ve içindekileri geri kurtarabilirim?
D Doğukan121 Megapat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 706 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2015 #2 Bulut hesabından geri yükleyebilirsin.
Dark Owl Kilopat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 357 Çözümler 2 1 Ocak 2016 #3 Doğukan121 dedi: Bulut hesabından geri yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorun zaten iClouddan silinmiş olması konu kapanabilir artık uğraşmıyorum.
Doğukan121 dedi: Bulut hesabından geri yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorun zaten iClouddan silinmiş olması konu kapanabilir artık uğraşmıyorum.